Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kucherenko naložila vláde: Doma s koronou, ale… Tie testy sú z hračkárstva?!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - V čase, keď sa Slovensko zmieta v ďalšej vlne koronavírusu a denne pribúdajú rekordné počty nakazených, sa covid nevyhýba absolútne nikomu. Pozitívne testy avizovalo aj množstvo známych tvárí, ktoré sú aktuálne v domácej karanténe. Medzi nimi aj Silvia Kucherenko (39), ktorú výsledok testu poriadne rozčúlil!

Silvia si myslí, že sa nakazila v Prahe a prostredníctvom svojho Instagramu oznámila, že koronavírus "lapil" aj jej syn Alexander. „Je to ako na hojdačke. Klasicky nádcha, bolesti hrdla, ale silné - približne tri dni. Slabosť. A to som dvakrát čerstvo očkovaná (december),” napísala Kucherenko. 

Kucherenko naložila vláde: Doma
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

„Už aj Alexander má covid. Ja som slabá ako čaj. Otrasné,” napísala, no výsledok jej testu ju doslova dostal do vývrtky. „Páni veľkomožní... To čo za shit testy ste nakúpili? PCR negatívny a antigén pozitívny. Vlastne nemusím byť ani v karanténe, lebo ste asi kupovali testy v hračkárstve a tvárili sa, akú kvalitu ste pre ľudí zabezpečili. Dobre sa šafári, že?” rozčúlila sa na sociálnej sieti. 

Silvia Kucherenko sa nakazila koronavírusom
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko sa nakazila koronavírusom  (Zdroj: Instagram SK)

Preto sa rozhodla, že PCR test absolvuje ešte raz. „Aby som nebola nezodpovedná. Ale potom sa čudujete, že ľudia nedodržiavajú pravidlá? A aké, keď ich ani neviete určiť?” napísala Kucherenko, ktorá už minulosti skritizovala, že sa nezatvorili školy, hoci každý deň pribúdali pozitívni učitelia aj žiaci. 

„Po dovolenkách vám behať, to je hej. Ja byť ústavný činiteľ, idem príkladom a súcitím s národom, že päty z krajiny biednej nevytiahnem,” hromží Silvia, ktorá teraz čaká na relevantný výsledok ďalšieho PCR testu. 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu