Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naozaj má 63 rokov?! Kucherenko šokovala fotkou svojej mamy!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko v minulosti podstúpila úpravy, ktoré časom oľutovala. Našťastie, jej mama Monika si skrášľujúce procedúry dávkuje umiernene a na svoj vek síce vyzerá nesmierne mlado, ale nie extrémne umelo!

Silvia Kucherenko dnes už priznáva, že v minulosti bola príliš vyumelkovaná. „Niekedy nám prepne a potom, keď z danej situácie “vytriezvieme” a pozrieme sa na svet reálnym pohľadom, búchame si hlavu o stenu, čo nás to postihlo v danej chvíli,” napísala pred týždňom ku koláži svojej starej a novej fotky. 

Naozaj má 63 rokov?!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Jej mama Monika sa tiež skrášľovaniu nevyhýba. Podstúpila napríklad operáciu viečok, čo jej výzor výrazne omladilo. So zákrokmi to však nijako nepreháňa, a tak nevyzerá umelo ako niektoré iné ženy, ktoré sa akosi nevedia zastaviť a nechajú sa celé prerobiť. 

Silvia sa aj aktuálne pochválila fotografiou svojej mamy a hoci uznáva, že o veku ženy sa nemá hovoriť, v tomto prípade urobila výnimku. Je totiž neuveriteľné, že pani Monika má už 63 rokov. Vôbec na tie roky nevyzerá! Okrem mladistvo pôsobiacej tváre môže byť spokojná aj so svojou postavou. 

Naozaj má 63 rokov?!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu