Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda JOJ-ky odletela do Fínska: SYNČEK hneď skončil v rukách LEKÁRA!

Nechajte sa vtiahnuť do čarovnej atmosféry vianočného New Yorku Zobraziť galériu (4)
Nechajte sa vtiahnuť do čarovnej atmosféry vianočného New Yorku (Zdroj: ALEXANDRA ORVISKÁ)

BRATISLAVA - Už to bude takmer rok, odkedy je z moderátorky Alexandry Osrviskej dvojnásobná mamička. Koncom januára 2021 na svet priviedla synčeka, ktorého porodila v New Yorku. Chlapček, ktorý dostal meno Jonatan a jeho pyšným tatkom je hokejista Jaroslav Janus, má už v útlom veku "odcestované" viac ako väčšina jeho rovesníkov. Ibaže zjavne to nie je až také jednoduché, ako by sa mohlo zdať.

Sympatická rodinka najnovšie vycestovala do Fínska, kde má hokejista pracovné povinnosti. Janus totiž pred časom podpísal zmluvu s fínskym tímom SaiPa Lappeenranta, no a v severskom štáte ho momentálne sprevádza aj Saša s ich synčekom. Takmer hneď z príchodu však museli riešiť návštevu lekára. 

Orviská o tom informovala na svojom Instagrame, kde uviedla, že z nejakého dôvodu tento problém musia riešiť takmer pri každom cestovaní. „Proste Jonatan vždy začína výlety u doktora. Ak by stre potrebovali poradiť, aké majú kde zdravotníctvo, pokojne sa na mňa obráťte,” napísala s dávkou humoru a irónie. 

Po príchode do Fínska museli Alexandra so synčekom navštíviť lekára.
Zobraziť galériu (4)
Po príchode do Fínska museli Alexandra so synčekom navštíviť lekára.  (Zdroj: Instagram A.O.)

No čo sa týka zdravotného stavu synčeka, našťastie zjavne nejde o žiadnu veľkú katastrofu. „A čo povedal doktor? Že treba ísť na vzduch. Vraj to veľmi pomáha. - 25 stupňov. Podotýkam, že chrchle jak tuberák,” opísala Saša pod fotkami, kde sa hneď zbehlo niekoľko mamičiek s odkazmi, že pokiaľ ide o laryngitídu, studený vzduch je naozaj to, čo môže pomôcť. 

Hviezda JOJ-ky odletela do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: SynJaroslav JanusAlexandra OrviskáJonatan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu