Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jojkár Rasťo Ekkert (56) skončil za mrežami: ALKOHOL za volantom... Nafúkal takmer 3 promile!

Jojkár Rasťo Ekkert si poriadne zavaril. Zobraziť galériu (3)
Jojkár Rasťo Ekkert si poriadne zavaril. (Zdroj: Tv Joj)

HNÚŠŤA - Známy redaktor z jojkárskej relácie Krimi, Rasťo Ekkert (56), má na krku poriadny problém. Polícia ho totiž vo štvrtok ráno chytila šoférovať pod vplyvom alkoholu. Nafúkal takmer 3 promile. Opitý skončil za mrežami!

Informáciu ako prvý priniesol denník Nový čas. Redaktor si za volant sadol s takmer 3 promile alkoholu v dychu, čo bolo značne vidieť aj na jeho jazde. Obyvatelia Hnúšte preto okamžite volali políciu. „Vo štvrtok 13. januára krátko po 8. hodine ráno policajti z Obvodného oddelenia z Hnúšte zastavili na ceste II. triedy medzi Brezinou a Brádnom nákladné vozidlo Ford Tranzit a vodiča vyzvali na predloženie dokladov a vykonanie dychovej skúšky,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Rasťo Ekkert má na krku poriadny problém.
Zobraziť galériu (3)
Rasťo Ekkert má na krku poriadny problém.  (Zdroj: Tv Joj)

„Nafúkal 2,68 promile. Vodičovi bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bola mu obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do policajnej cely. Vec bude ukončená v superrýchlom konaní,“ dodala Faltániová. Ekkert strávil podľa denníka niekoľko hodín v CPZ v Rimavskej Sobote a v piatok neskoro popoludní bol predvedený pred sudcu. 

Dôvodom jeho bláznivej jazdy pod vplyvom alkoholu mala byť nešťastná láska. „Rasťo sa pohádal s priateľkou, s ktorou žije, a tá ho vyhodila z domu. Dôvodom bola práve jeho záľuba v alkohole, ktorú už ona nemohla znášať,“ prezradil zdroj z mesta. Spolu s jojkársom sa v jeho dodávke, ktorú šoféroval opitý, mali nachádzať aj jeho dvaja psy. 

Rasťa Ekkerta chytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu.
Zobraziť galériu (3)
Rasťa Ekkerta chytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Rasťo Ekkert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu