Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Farmári odišli, BORDEL zostal: Internetom kolujú FOTKY z miesta natáčania… Vyjadrenie Markízy!

Internetom začali kolovať fotky bordelu na Farme. Zobraziť galériu (7)
Internetom začali kolovať fotky bordelu na Farme. (Zdroj: Instagram N.B.)

HUBINA - Hoci na obrazovkách Markízy je reality šou Farma ešte v plnom prúde, v skutočnosti sa projekt prestal vyrábať už pred pár týždňami. Sociálnymi sieťami teraz začali kolovať fotky toho, čo za spúšť na mieste natáčania filmári zanechali. No televízia to vraj v takomto stave nechať neplánuje... Tu je jej vyjadrenie!

Reality šou Farma sa v týchto chvíľach ešte stále vysiela. Finále je naplánované až na december, no statok už v týchto chvíľach zíva prázdnotou. Na miesto natáčania si tak robia výlety mnohí zvedavci. A práve tí nafotili sériu záberov, ktoré zachytávajú spúšť, ktorá po filmároch na statku zostala.  

Fotky zverejnil facebookový profil Nekŕmte nás odpadom a teraz kolujú po internete. „Takto to vyzerá po natáčaní šou Farma 13. Všade bordel uprostred prírody,“ píše sa v príspevku. Na záberoch je vidieť, že stavba, ktorú súťažiaci vlastnoručne postavili, sa postupne rozoberá, po zemi sú rozhádzané káble, smeti, fľaše či včelie plásty, ktoré farmári museli vyrábať. 

Farmári odišli, BORDEL zostal:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

Po zemi by ste našli porozhadzované naozaj všetko. Napríklad aj prázdny obal z v televízii toľkokrát prezentovaného hotového jedla z konzervy. Niet divu, že sa na tvorcov projektu okamžite strhla lavína kritiky. „Normálne by som zavolala na životné prostredie, nech si to idú pozrieť a presne vedia aj, kto to urobil, a napariť im poriadnu pokutu,“ nakladali Markíze komentujúci.

Farmári odišli, BORDEL zostal:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

Televízia však v takomto stave miesto natáčania neplánuje nechať. My sme ju v tejto súvislosti oslovili a potvrdili, že na vypratávaní pozemku stále pracujú. „Miesto, kde prebieha nakrúcanie šou Farma, sa vždy odovzdáva majiteľovi po ukončení nakrúcania projektu v dohodnutej lehote a v pôvodnom stave, čo znamená riadne vyčistený,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka Farmy Zuzana Serdelová.

Upratanie tohto miesta však trvá nejaký čas. „Farma sa s prípravami budovala vyše 5 mesiacov, čo znamená, že likvidácia po skončení nakrúcania trvá niekoľko týždňov. Na likvidácii odpadu sa pracuje priebežne a ukončené bude v prvej polovici decembra,“ dodala Serdelová. Miesto natáčania by sa tak už čoskoro malo dostať do poriadku. 

Farmári odišli, BORDEL zostal:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

Viac o téme: Tv MarkízaFarma 13
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu