Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Totálna NECHUTNOSŤ v markizáckej šou: VIDEO Evelyn napínalo… Nedokázala sa na to pozerať!

Evelyn počas moderovania niekoľkokrát naplo. Zobraziť galériu (8)
Evelyn počas moderovania niekoľkokrát naplo. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Boj o 75-tisíc eur na markizáckej Farme rozhodne nie je jednoduchý. Okrem tvrdých súbojov v duelantskej aréne, ťažkej práce a nedostatku jedla sú na súťažiacich pripravené rôzne záludné výzvy. Tá najnovšia však dala poriadne zabrať aj samotnej moderátorke projektu Eve Evelyn Kramerovej (31). Z tej nechutnosti ju po celý čas napínalo!

VIDEO: Evelyn sa takmer povracala

Totálna NECHUTNOSŤ v markizáckej šou: Moderátorka sa takmer povracala! (Zdroj: Tv Markíza)

Novinkou v aktuálnom ročníku markizáckej reality šou Farma sú čarovné kamienky, ktoré pre súťažiacich znamenajú istú výhodu. V uplynulých týždňoch ich mohli vymeniť za imunitu, či za extra hlas pri voľbe prvého duelanta. Pre to, aby ich mohli získať, však musia niečo urobiť. A úlohy sú častokrát poriadne záludné. 

Totálna NECHUTNOSŤ v markizáckej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Najnovšie famárov čakala extrémne nechutná výzva. Každý z nich mal pred sebou niekoľko zakrytých tanierikov s ochutnávkou nie práve bežných pokrmov. Aby získali kameň, museli sa týmito „pochutinami“  k nemu prejesť. A išlo o pomerne veľké bizáry - vypiť museli napríklad bravčovú krv, zjesť bravčový mozog či fermentované slede Surströmming. 

Práve s tým mali farmári najväčší problém. A ťažko túto úlohu znášala aj samotná moderátorka projektu Eva Evelyn Kramerová. Tá to pritom nemusela jesť, stačilo, že sa na to len pozerala a cítila... Viackrát ju naplo tak, že sa od súťažiacich musela vzdialiť aj s ružovým vedierkom v ruke. V tomto prípade sú však slová zbytočné - pozrite si video vyššie!

Totálna NECHUTNOSŤ v markizáckej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Totálna NECHUTNOSŤ v markizáckej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: FarmaEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu