Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Duel na Farme sa zvrtol: Žiadny víťaz a potom... DIVOKÝ SEX pod kamerami!

DIVOKÝ SEX pod kamerami! Zobraziť galériu (5)
DIVOKÝ SEX pod kamerami! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Heslo Farma 13 hovorí: Čakajte nečakané. A plní sa to do bodky, Dôkazom toho je aj posledný duel, v ktorom si to rozdali rovno štyria súťažiaci. Dvojica "starých" farmárov verzus náhradníci, ktorí sa na statku ešte príliš neohriali. Zo súťaže však napokon neodišiel nikto. A práve vďaka tomu si to dvaja farmári rozdali aj inde, než len v duelovej aréne!

Luna a Mesut mali hlavy v smútku. Po napínavom súboji, ktorí sa im podarilo vyhrať 3:1, sa dvoch farmárskych náhradníkov nezbavili. Tereza aj Peťo dostali možnosť zotrvať v šou aj napriek tomu, že prehrali. A tak s v podstate nikto nestal víťazom, no ani porazeným. No a ako to už býva, po súboji čakalo na famárov občerstvenie vo forme chutného jedla a nechýbala ani poriadna dávka alkoholu. Večer sa tak zvrtol na parádnu veselicu a podgurážení farmári sa odtrhli z reťaze ešte viac než obvykle. 

Duel na Farme sa zvrtol: Žiadny víťaz a potom... DIVOKÝ SEX pod kamerami! (Zdroj: TV Markiza)

Prekvapila napríklad taká Stanka, ktorá síce nepije, no v rámci hry jej nerobilo problém sa poriadne odviazať a hoci ešte donedávna tvorila pár s Mirom, bez hanby si ľahla na stôl, kde jej telo doslova vyoblizoval Dávid, ktorý s ňou posledné dva týždne spáva v duelantskom domčeku. Napokon však došlo k ešte "pikantnejšej akcii". Alkohol totiž potužil novú farmárku Terezu, ktorá opäť vliezla do postele statnému Mikimu. 

Na Farmu sa vrátili všetci štyria duelanti
Zobraziť galériu (5)
Na Farmu sa vrátili všetci štyria duelanti  (Zdroj: TV Markíza)

A domčeku pre sluhov bolo tentokrát naozaj horúco! Naposledy sa temperamentná zmavovláska väčším intímnostiam zdráhala, tentokrát ale bolo volanie divočiny oveľa silnejšie. A tak netrvalo dlho a medzi ňou a Mikim došlo k pohlavnému styku. A to rovno pod kamerami. Hrldičky do toho "praštili" doslova ako králiky, no a ak neveríte... Uvidíte vo videu vyššie! 

Stanka sa ochotne nechala vybozkávať Dávidom
Zobraziť galériu (5)
Stanka sa ochotne nechala vybozkávať Dávidom  (Zdroj: TV Markíza)

Miki a Tereza pri sebe najprv ležali a potom... Zvrhlo sa to na prvý sex na Farme!
Zobraziť galériu (5)
Miki a Tereza pri sebe najprv ležali a potom... Zvrhlo sa to na prvý sex na Farme!  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SexFarmaMiki Tereza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu