Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Plačková s manželom oslávili svoju LÁSKU a... To je PREKVAPENIE! Prírastok do rodiny

Zuzana a René oslávili 6. výročie svadby. Zobraziť galériu (6)
Zuzana a René oslávili 6. výročie svadby. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Pred týždňom v pondelok zažili Zuzana Plačková a René Strausz poriadny šok, keď ich zadržali príslušníci NAKA. Vo väzbe strávili tri noci. Záver týždňa sa už však pre dvojicu niesol v o čosi príjemnejšom duchu. Aha!

Všetko o Plačkovej kauze nájdete TU!

Spolu v dobrom aj v zlom! Ubehlo šesť rokov od dňa, keď si Zuzana Plačková a René Strausz sľubovali lásku a vernosť. Práve počas víkendu si deň svojej svadby pripomenuli. „Láska, veľmi ťa milujem. Láska je to najlepšie, čo môže byť, keď to myslíte vážne od srdca,” napísal na Instagrame Strausz. 

Plačková s manželom oslávili
Zobraziť galériu (6)

Dvojica, ktorá ešte stále čelí závažným obvineniam, si k výročiu nadelila skutočne netradičný darček. A to mini prasiatko, ktorému dali meno Tinky. „Vždy sme si s Reném hovorili, že keď sa budeme sťahovať do domu, budeme mať prasiatka,” povedala k tomu kráľovná Instagramu, ktorá je z malého zvieratka nadšená.

S followermi sa Plačková podelila o informácie, ako sa o tohto netradičného miláčika treba starať a neskrýva svoje nadšenie z toho, aké je prasiatko inteligentné a že ju poslúcha. Zároveň prezradila, že okrem Tinkyho budú mať neskôr aj samičku. 

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené StrauszZuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu