Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Plačkovej KAUZA s drogami: Nie je na to odkázaná… Na tomto BIZNISE zarobila milión eur!

Zuzana Strausz Plačková podniká v rôznych odvetviach. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Strausz Plačková podniká v rôznych odvetviach. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Celý uplynulý týždeň bolo témou číslo jeden zadržanie Zuzany Strausz Plačkovej (30), Reného Strausza a ďalších ľudí. Meno influencerky a jej manžela sa začalo skloňovať v súvislosti so zločineckou skupinou a predajom drog. Keď ju vo štvrtok popoludní prepustili na slobodu, vyjadrila sa, že na takýto pochybný biznis nie je odkázaná. A to je fakt - minulý rok podnikateľka zarobila milión eur. Na tomto!

Zuzana Strausz Plačková sa verejne známou stala v roku 2012, keď sa objavila v jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Potom nasledovalo niekoľko úspešných či menej úspešných krokov, ktorými umocnila povedomie o svojej osobe a zo svojho mena postupne budovala silnú značku. Dnes sa hrdo môže pýšiť označením slovenská kráľovná sociálnych sietí. 

Galéria: Zuzana Plačková

No po rokoch propagovania cudzích značiek sa Zuzana rozhodla, že svoj vplyv využije vo svoj prospech a začala vyvíjať vlastné produkty. Dnes jej firma ponúka kolagény, oblečenie, diétnu stravu či CBD. Okrem toho podniká v oblasti gastronómie a má vlastnú kaviareň v bratislavskej Petržalke. A zdá sa, že medzi Slovákmi žne obrovské úspechy. 

Celkové výnosy firmy QUEEN ZP s.r.o. dosiahli minulý rok výšku viac ako milión eur a v porovnaní s minulým rokom vzrástli o astronomických 610 %
Zobraziť galériu (4)
Celkové výnosy firmy QUEEN ZP s.r.o. dosiahli minulý rok výšku viac ako milión eur a v porovnaní s minulým rokom vzrástli o astronomických 610 %  (Zdroj: finstat.sk)

Účtovné závierky jej firmy sú totiž verejne dostupné na internete. No a podľa nich jej firma QUEEN ZP, s r. o. vykazovala minulý rok zisk 532 502 eur, pričom tržby v porovnaní s predchádzajúcim rokom vyleteli o astronomických 610%. Plačkovej spoločnosť tak v čase, keď iné firmy kvôli pandémii krachovali, dosiahla celkové výnosy 1 021 069 eur. 

Zuzana Strausz Plačková odviedla štátu daň z príjmu 158 415 eur.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Strausz Plačková odviedla štátu daň z príjmu 158 415 eur.  (Zdroj: finstat.sk)

Po odpočítaní nákladov kráľovná slovenského internetu potom odviedla štátu aj peknú daň z príjmu - zo sumy 532 502 eur to predstavovalo 158 415 eur. Jej slová „My nie sme odkázaní na to, aby sme vykonávali nejakú takúto podobnú činnosť,“ sú teda evidentne pravdou. No o tom, či sú v drogovej kauze nevinní, rozhodne až súd. Najbližšie sa akciou NAKA s názvom Chikara bude zaoberať Najvyšší súd SR už 7. októbra 2021.


Vyjadrenie hovorkyne: Plačková a Strausz sú na slobode... Sudcovi chýbajú dôkazy!


Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu