Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková si poriadne zavarila: Prežiera sa, smrdí a... Preboha, toto fakt?!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram/queen.plackova)

BRATISLAVA - Je si toho vedomá?! Zuzana Plačková (30) sa pred pár dňami svojim followerom pochválila, že si spolu s manželom Reném zaobstarali pomerne bizarného domáceho miláčika. Mini prasiatko, ktoré dostalo meno Tinky, je síce rozkošné, avšak starostlivosť oň so sebou nesie mnoho nástrah. Veď čítajte!

Na topkách sme vás už informovali, že Zuzana Plačková a René Strausz nedávno oslávili 6. výročie svadby. Pri tej príležitosti si zadovážili prírastok, z ktorého sú obaja nadšení. Na sociálnych sieťach zdieľajú fotky a videá s mini prasiatkom a instagramová kráľovná ho dokonca označila za ich lásku. 

Český portál zivotvcesku.cz v súvislosti s tým oslovil chovateľku mini prasiatok, ktorá prezradila, že starostlivosť o takéhoto domáceho miláčika nie je vôbec jednoduchá. Podľa slov Jiřiny Ciprovej je dôležité dávať pozor na to, koľko čoho zje. Mini prasiatka sú vraj schopné prežrať sa priam k prasknutiu. „Môže sa vám zdať, že prasiatko je stále hladné. Ale pokiaľ ho budete prekrmovať, môže nakoniec vážiť až trikrát toľko, koľko má,” prezradila.

Strava nie je to jediné, na čo musí Zuzana dávať pozor. „Dôležitá je aj kastrácia, inak sa za pár mesiacov stane jeho sexuálnym objektom majiteľ. Navyše, nekastrovaný kančekovia silne zapáchajú,” prezradila odborníčka.  

Tieto prasiatka sa podľa jej slov môžu dožiť 15 rokov. Plačková už minule prezradila, že k samčekovi si chcú zadovážiť aj samičku. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či si to v blízkom čase nerozmyslí...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JAKOOOO (@rene.rendy)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu