Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

POPLACH medzi slovenskými hercami kvôli POZITÍVNEJ kolegyni: Divadlá RUŠIA predstavenia!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Nepríjemné komplikácie! Hoci sa situácia s koronavírusom na Slovensku opäť pomaličky zhoršuje, milovníci kultúry majú stále možnosť navštevovať rôzne podujatia, divadla nevynímajúc. V nedeľu však SND na svojich stránkach oznámilo, že predstavenie hry Bál musí byť kvôli zdravotnej indispozícii jedného z účinkujúcich zrušené. Podľa našich informácií má obľúbená slovenská herečka, ktorá v ňom účinkuje, ochorenie COVID-19.

„Vážení návštevníci, veľmi nás to mrzí, ale dnešné predstavenie inscenácie Bál musíme z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície účinkujúceho zrušiť bez náhrady,” takýmito slovami sa začal príspevok, ktorý na facebookovej stránke Činohra SND zverejnili kompetentní v nedeľu pár hodín pred plánovaným začiatkom predstavenia. 

POPLACH medzi slovenskými hercami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mnoho sklamaných divákov malo pre situáciu pochopenie. Našli sa však aj takí, ktorí si neodpustili kritiku. Do Bratislavy sa totiž vybrali z iných slovenských miest. A to celkom zbytočne... „Chápem, že aj herec je len človek. Ale práve preto by mali existovať alternácie. A tie nie sú, pretože SND nemá peniaze,” znel jeden z komentárov. 

Ako sme sa však dozvedeli, za zrušeným predstavením nie je len chýbajúca alternácia. Zdravotné ťažkosti podľa našich informácií sužujú obľúbenú slovenskú herečku, ktorá má vraj koronavírus. A práve preto je v podstate nevyhnutné, aby jej kolegovia, s ktorými prišla do kontaktu, ostali v karanténe. 

V súvislosti s tým sme oslovili aj samotnú herečku i divadlo. Doposiaľ sa k týmto informáciám nevyjadrili.

POPLACH medzi slovenskými hercami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SND)

Informácie o zrušenom predstavení sa však objavili aj na stránke Divadla Aréna. „Plánované predstavenie JÁNOŠÍK - príbeh vraha? je dňa 13.9. 2021 ZRUŠENÉ z dôvodu nariadenej karantény jedného z účinkujúcich,” znie v ozname o predstavení.

POPLACH medzi slovenskými hercami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu