Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácky šéf dostal BRUTÁLNY NÁKLAD od zamestnancov: Ledva sa zmohol na slovo!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Bohužiaľ, hoci mnohí zamestnávatelia vedia, že ich zamestnanci v práci práve nechrochtajú blahom, kritika na pracovné podmienky ide väčšinou jedným uchom dnu a druhým von. Úplne iná vec je, keď im to pracovníci šplechnú rovno do očí a bez akejkoľvek servítky pred ústami. A aké to je, zažil na vlastnej koži aj markizácky šéf!

Už v stredu večer Markíza odvysiela novú epizódu Utajeného šéfa, kde medzi svojich zamestnancov vyrazí hlava známej vinárskej firmy. Tá má okrem vinohradov a fabriky na spracovanie vína pod svojimi krídlami aj gastro prevádzku. No a presne to bolo posledné miesto, kam sa Tomáš Ledecký vydal, aby si vyskúšal brigádu v kuchyni. 

Markizácky šéf dostal BRUTÁLNY NÁKLAD od zamestnancov: Ledva zmohol na slovo! (Zdroj: TV Markíza)

Tu však jeho maskovanie nezabralo. Kuchári svojho šéfa po krátkom čase odhalili, no rozhodli sa mu to dať poriadne vyžrať, aby pochopil, ako ťažko sa im v prevádzke pracuje. Už dlhodobo im totiž v kuchyni chýbajú absolútne základné veci ako panvice či nové taniere - mnohé z tých, na ktorých vydávajú jedlo, sú totiž obité. Reštaurácia pritom vystupuje ako jedna z tých lepších. 

Šéfa v utajení spoznali aj napriek jeho maskovaniu
Zobraziť galériu (8)
Šéfa v utajení spoznali aj napriek jeho maskovaniu  (Zdroj: TV Markíza)

„Počuj, je to on? Jasné, že je to on, ty si ho nespoznal?” šepotali si kuchári. „Je to Tomáš Ledecký. Ale jemu nepovieme, že to vieme. Na to, že je to majiteľ reštaurácie, sa moc neukázal. Mali by vedieť niečo o tej gastronómii,” riešili muži pred kamerou a pokračovali v grilovaní svojho zamestnávateľa. 

Kuchári so svojím šéfom veľmi spokojní nie sú
Zobraziť galériu (8)
Kuchári so svojím šéfom veľmi spokojní nie sú  (Zdroj: TV Markíza)

Tomáš si to musel v kuchyni odtrpieť
Zobraziť galériu (8)
Tomáš si to musel v kuchyni odtrpieť  (Zdroj: TV Markíza)

Napokon sa však odhalili aj oni. Brigádnika pod krycím menom Marek totiž jeden z nich oslovil ako Tomáša. A už bolo jasné, že kuchári vedia. Potom spoločne vyšli von, aby sa úprimne porozprávali. „Aby si vedel, že kuchyňa nie je len tak. Niekedy je dobré vidieť to aj z tej druhej strany. Nielen z tej, keď sa to objednáva,” ozrejmili svojmu šéfovi. 

„Tomáš sa o zamestnancov nijako nezaujímal. Jediné čo chcel - najesť sa. Prišiel, najedol sa odišiel,” opísali kuchári pred kamerou. A povedali mu to aj rovno do očí. „Keď si tu bol, nič sa s tým nerobilo, keď sme niečo o tom povedali. Nebol žiadny záujem o nápravu,” chrstli mu do tváre a dodali, že z neho cítia absolútny nezáujem a padli aj tvrdé slová o vizitke reštaurácie.

A ako to dopadlo? To uvidíte v stredu na Markíze alebo už teraz na Voyo! Scénu s odhalením šéfa si môžete pozrieť vo videu vyššie. 

 

Viac o téme: Utajený šéf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu