Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tlačovka RTVS a Čeky (44)? Obliekol sa do LUXUSU… Štýl ako dvadsiatnik!

Marián Čekovský pútal pozornosť trendy outfitom. Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský pútal pozornosť trendy outfitom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Marián Čekovský (44) aktuálne hviezdi na obrazovkách Markízy ako porotca speváckej šou SuperStar. Okrem toho však robí aj detské projekty pre verejnoprávnu RTVS. V utorok sa konala tlačová konferencia k jesennej vysielacej štruktúre a hudobník tam pochopiteľne nemohol chýbať. No pozrite, ako sa nahodil... Od hlavy po päty v luxuse a štýl ako dvadsiatnik!

V utorok večer sa v jednom z podnikov v Bratislave konala tlačová konferencia k jesennej vysielacej štruktúre RTVS. Zúčastnili sa jej mnohé tváre známe z televíznych obrazoviek. A hoci dospelý divák si Mariána Čekovského aktuálne spája najmä so speváckou šou SuperStar, pracuje aj pre verejnoprávnu televíziu - tam však vyrába projekty pre deti. 

Galéria: Tlačovka RTVS so známymi tvárami:

No včera to vyzeralo, že skôr ako s deťmi spolupracuje s čerstvými dvadsiatnikmi. To by totiž vysvetľovalo, od koho sa inšpiroval pri skladaní svojho outfitu. Pri Čekym sme totiž zvyknutí, že sa v spoločnosti zvyčajne objavuje ako elegán v saku. Tentokrát však prišiel úplne inak. No aj tento štýl mu veľmi pristane.

Tlačovka RTVS a Čeky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na sebe mal totiž vyhrnuté tepláky, o ne pripnutú reťaz, čiernu mikinu a rybársky klobúčik. No hoci išlo o pohodlný outfit, určite bol hriešne drahý. Oblečené mal totiž luxusné značky - na hlave mal značku Burberry a mikinu zas Balenciaga. Pozrite naňho, pristane mu takýto ležérny štýl?

Tlačovka RTVS a Čeky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z tlačovej konferencie v GALÉRII»

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu