Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský ŽIAĽ Mariána Čekovského: SMRŤ otca... Tieto SLOVÁ trhajú srdce!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (3)
Marián Čekovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odišiel na večnosť! Marián Čekovský (44), ktorý sa aktuálne na obrazovkách Markízy objavuje ako porotca v šou SuperStar, má hlavu v smútku. Počas víkendu ho totiž zasiahla smrť veľmi blízkej osoby. Otčim Pavol Mocák, ktorý zomrel vo veku nedožitých 60 rokov, mu totiž dokonale nahradil biologického otca.

Marián Čekovský a jeho sestra Ľubica sú na Slovensku dobre známi ako famózni hudobníci. Tento talent zdedili po svojich rodičoch. Ich mama a otec totiž v 80. rokoch žali veľké úspechy a vystupovali aj za hranicami našej krajiny. Počas jednej z takýchto ciest v zahraničí sa však odohrala veľká tragédia. Dvojnásobný otec sa udusil v podpalubí lode, na ktorej vypukol požiar. 


Mrazivé tajomstvo porotcu markizáckej SuperStar: Otec mu zomrel na horiacej lodi... Chcel zachrániť majetok, udusil sa!


Čekovského mama Eva sa neskôr opäť vydala a Mariánovi a Ľubici pribudla sestra Ivana a brat Pavol. S otčimom Pavlom Mocákom mali Marián a Ľubica vrúcny vzťah. V rôznych rozhovoroch to často zdôrazňovali. 

V týchto dňoch sa však musia vyrovnať s tým, že ich navždy opustil aj ich druhý otec. Pán Pavol totiž v sobotu ráno zomrel. „Dnes ráno odišiel môj otec do siene predkov. Budeš nám chýbať, môj drahý Paľo Mocák,” napísal na Instagrame Marián. 

S mužom, ktorý súrodencom Čekovským dokonale nahradil mŕtvého otca, sa na internete lúčila aj Ľubica.

Nevlastní súrodenci Mariána a Ľubice tiež zverejnili odkazy plné bolesti a smútku. Zároveň aj smútočné parte. Posledná rozlúčka s Pavlom Mocákom sa bude konať tento utorok v Michalovciach. Smútiacej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu