Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Čekovský tajil štvrté dieťa: Syn má už rok… TOTO je on?!

Marián Čekovský si informáciu, že je štvornásobný otec, nechával pre seba. Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský si informáciu, že je štvornásobný otec, nechával pre seba. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - O porotcovi SuperStar Mariánovi Čekovskom bolo doposiaľ známe, že má len tri deti - dve dcéry a jedného syna. Nedávno sa však pre českú Novu preriekol, že má ďalšieho syna... Darilo sa mu ho tajiť takmer rok. Toto je jeho najmladší chlapec?!

Marián Čekovský je na televíznych obrazovkách prakticky stále. Keď práve neháda v jojkárskej šou Inkognito, tak hodnotí spevákov v markizáckej šou SuperStar či zabáva deti v detských programoch na verejnoprávnej RTVS. Aktuálne však svoje piesne pre najmenších môže testovať aj u seba doma. 

Galéria: Marián Čekovský

Hudobníkovi sa totiž takmer rok darilo tajiť, že sa z neho stal už štvornásobný otec. K dvom dcéram Hannah a Sofii z prvého manželstva a synovi Alexejovi Marianovi, ktorého má so speváčkou Natašou Džunkovou, pribudol ďalší chlapec. Priznal to pred časom pre týždenník Šarm. 

„Áno, mám štyri deti - dve dcéry a dvoch synov. Synček, ktorý sa nám narodil vlani, sa volá Nikolaj a je to krásne dieťatko,“ prezradil hrdý otecko Čekovský. V týchto dňoch dokonca zavesil na Instagram aj fotku malého chlapca. Síce bez popisu, no zdá sa, že je to spomínaný Nikolaj - veď pozrite, ako sa na Čekyho podobá!

FOTO Čekovský tajil štvrté
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu