Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Totálny trapas markizáckeho ženícha: VÝHRAŽNÝ odkaz na aute a on ešte… Ľuďom j**e!

Našiel si VÝHRAŽNÝ ODKAZ! Zobraziť galériu (4)
Našiel si VÝHRAŽNÝ ODKAZ! (Zdroj: TV Markiza)

KOŠICE - Fúha, tak ten musel niekoho pekelne vytočiť! Kontroverzný markizácky ženích Michal je známy vďaka šou Svadba na prvý pohľad. Tá mu síce lásku nepriniesla a s prostorekou Dianou mu to nevyšlo, no po skončení šou predsa len našiel šťastie po boku plavovlasej Moniky. Aktuálne si užíva život plný pohody... Teda až na pár detailov. Toto ho najnovšie dostalo do vývrtky!

Michal si v spoločnosti svojej vyvolenej užíval ukážkovú nedeľu. Zamilovaný párik sa spolu vybral na kolotoče a na Instagrame televízneho ženícha sa objavilo niekoľko videí sršiacich dobrou náladou a smiechom. Ten ho však v nasledujúci deň veľmi rýchlo prešiel. 

Medzi markizáckym párom to poriadne škrípe: Sústavne ju strápňuje a obrovská hádka ROVNO NA ULICI! (Zdroj: TV Markíza)

FOTO Totálny trapas markizáckeho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Podľa toho, čo zverejnil na sociálnej sieti, si na aute našiel poriadne štipľavý odkaz, ktorý dokonca obsahoval aj hnusnú vyhrážku. Niekoho zrejme poriadne vytočil spôsob jeho parkovania alebo miesto, kde sa rozhodol na nejaký moment odstaviť svoje vozidlo. 

„Ešte raz tu odstav a rozbijeme ti okno!” písalo sa na papieri, ktorý Michal hneď zdokumentoval a zavesil na sociálnu sieť. On si však podľa všetkého žiadnu závažnú chybu vo svojom konaní neuvedomoval, o čom svedčí jeho komentár k listu s vyhrážkou. „Niektorým zakomplexovaným ľuďom ráno po víkende poriadne j**e,” vyhlásil stručne. 

FOTO Totálny trapas markizáckeho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

A čo vy? Dali by ste si námahu napísať takýto odkaz, pokiaľ by o nič nešlo, alebo si myslíte, že naozaj ide len o nezmyselný výplod nejakej zakomplexovanej duše?

Viac o téme: MichalSvadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu