Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tereza zo Svadby na prvý pohľad: Fanúšikovia o tom polemizovali a… Blondínka prehovorila o tehotenstve!

Tereza a Milan sú dnes manželmi aj v realite. Zobraziť galériu (6)
Tereza a Milan sú dnes manželmi aj v realite. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Tereza Hudecová a Milan Benda sa dali dokopy v markizáckej šou Svadba na prvý pohľad. Najprv si svoje áno povedali pred televíznymi kamerami, no rok po projekte si ho povedali aj naozaj. No a dnes sú z nich už manželia aj v realite. Niet tak divu, že mnohí fanúšikovia by dvojici dopriali potomka. A dokonca o tom pri pohľade na niektoré fotky začali aj polemizovať... Krásna blondínka o svojom "tehotenstve" prehovorila!

Reality šou Svadba na prvý pohľad má na svojom konte prvý vydarený vzťah. Nevesta Tereza Hudecová sa do svojho tajného ženícha zamilovala a dnes sú z nich manželia aj v skutočnosti. Len pred mesiacom, približne rok po tej televíznej, mali aj skutočnú svadbu. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Tereza a Milan

No a po tomto kroku mnohí fanúšikovia zaľúbeného páru očakávajú, že príde ďalší - spoločné dieťa. Dokonca o tom pri pohľade na niektoré zábery čerstvej novomanželky začali aj špekulovať. No povedzme si pravdu, stačí výdatnejší obed a aj tá najštíhlejšia žena môže vyzerať ako na začiatku piatej mesiaca. No ako to je v prípade Terezy? 

Tereza a Milan sa v auguste zobrali aj oficiálne.
Zobraziť galériu (6)
Tereza a Milan sa v auguste zobrali aj oficiálne.  (Zdroj: Tv Markíza)

Tá sa k svojmu tehotenstvu teraz vyjadrila. „Nechápem odkiaľ ľudia majú info o tom, že som tehotná. Baby, asi som len tučná, sorry,“ odpovedala s humorom na otázku od fanúšika čerstvá pani Benda. A keďže vzťah markizáckych manželov je od samého začiatku pod drobnohľadom verejnosti, ani takú novinku, akou je tehotenstvo, si zrejme dvojica v budúcnosti nenechá pre seba. 

Tereza zo Svadby na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram T.B.)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadTereza HudecováMilan Benda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu