Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víťazky Miss nafotili oficiálne portréty: Riaditeľ súťaže prezradil, že DOMA má VYSTAVENÚ foto TEJTO krásky!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Od momentu, ako Miss Slovensko 2021 vyvrcholila veľkolepým galavečerom, uplynuli už tri týždne. Slovensko spoznalo svoju novú kráľovnú krásy Sophiu Hrivňákovú, vicemissky Sylviu Šulíkovú a Janu Vozárovú, no a titul Miss Sympatia získala Júlia Ivanová. Všetky tieto krásky sa teraz zišli v ateliéri Petry Ficovej, aby nafotili svoje oficiálne portréty. A my sme boli pri tom!

Dievčatá si svoj triumf ešte stále užívajú takmer rovnako, ako v prvý deň. „Ja to prežívam každý deň, je to krásne, nechcem, aby to prešlo. Každý deň sa pozerám na korunku, že je to doma,” povedala pre Topky krásna Sylvia Šulíková. Na fotení sa cítila príjemne aj Janka Vozárová, ktorá predtým žiadne skúsenosti s pózovaním nemala. 

Galéria: Víťazky Miss Slovensko 2021 nafotili oficiálne portréty

Víťazky Miss nafotili oficiálne portréty: Riaditeľ súťaže prezradil, že DOMA má VYSTAVENÚ foto TEJTO krásky! (Zdroj: Ján Zemiar )

„Táto súťaž mi sprostredkovala veľa zážitkov spred foťáka, takže ma to veľa naučilo. Som rada, že portréty fotíme práve s Peťkou Ficovou, pri ktorej sa môžem uvoľniť,” priznala očarujúca Janka, ktorá mnohým pripomína rozprávkovú Snehulienku. 

Víťazky Miss nafotili oficiálne
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na fotení víťaziek nechýbal ani riaditeľ Michal Kováčik. Ten prezradil, že portréty budú použité na svetové súťaže krásy, ale aj ako podpiskarty. No a on sám má jednu takú doteraz vystavenú doma. A o koho že ide? „Bol som úplne malý chlapec, bola prehliadka a tam mi tú podpiskartu podpísala Andrea Verešová, ja ju dodnes mám vo svojej izbe u rodičov doma,” prezradil nám riaditeľ a zároveň aj módny návrhár. 

A keď sme už pri tej móde, dievčatá mali na sebe počas fotenia presne tie isté dokonalé róby, v ktorých začiatkom augusta získali svoje korunky. Šaty pochádzajú z exkluzívneho svadobného salónu Wem, ktorý pre svoj veľký deň často volia aj mnohé známe dámy zo slovenského šoubiznisu. 

Krásne finalistky obliekakjú už štvrtý rok. „Veľmi si vážim našu spoluprácu s Miss Slovensko. Tento projekt má aj charitatívnu myšlienku a pomoc, čo predstavuje nielen vonkajšiu krásu, ale aj tú vnútornú. A o tom je Miss Slovensko. Snažíme sa aj my, aby sme vždy svojou troškou prispeli ku krásnemu finálovému večeru práve svojimi šatami. S Miškom Kováčikom a Alexom máme veľmi podobný štýl jednoduchosti, elegancie a ženskosti. Snažíme sa, aby dané šaty vždy na finalistke podčrtli a vyzdvihli jej konkrétne jej krásu,"  vysvetlila nám majiteľka salónu Mária Miklánková. 

Jednoduchosť však neznamená, že by šaty neboli hodné kráľovien. Práve naopak. „Riadime sa vždy jednoduchosťou, avšak prísne dbáme na kvalitu a exkluzivitu materiálov, z ktorých sú šaty vyrobené. Vždy sa snažíme a konzultujeme výber aj s jednotlivou finalistkou, pretože chcem, aby sa aj ona v nich cítila výnimočne a krásne na móle počas finálového večera," ozrejmila pre Topky.sk.

Víťazky Miss nafotili oficiálne
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Finalistky si prehliadku rozprávkových svadobných modelov nesmierne užívajú a vraj sa o to viac snažia, aby vyzerali absolútne perfektne. „Dievčatá chcú vždy tak dokonalo predviesť šaty, že ešte po generálke zostávajú na móle a cvičia si chôdzu v šatách, aby bolo všetko tip-top. Aj na úkor svojho krátkeho času na oddych, ktorý majú medzi generálkou a finálovým večerom," dozvedeli sme sa. 

A to sa určite podarilo, čo poviete? Boli skutočne nádherné! 

Viac o téme: Miss Slovensko 2021
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu