Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MEGA novinka v živote Jasminy: Rytmus skoro ODPADOL!

Jasmina Alagič Vrbovská Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič Vrbovská (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Ide jej karta! Jasmina Alagič Vrbovská, ktorá sa už čoskoro predvedie v úlohe moderátorky šou Česko Slovensko má talent, prežíva vydarené obdobie. Okrem pracovných úspechov jej robia radosť aj manžel Patrik Vrbovský a ich synček Sanel. Čím najnovšie prekvapila?

Priaznivci Jasminy Alagič Vrbovskej vedia, že na tvári tejto sympatickej ženy nikdy nechýba úsmev. Nečudo. Kráska s balkánskymi koreňmi je podľa vlastných slov v súkromí veľmi šťastná. S raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským si stále rozumejú a zo synčeka Sanela majú veľkú radosť. 

VIDEO: Rozhovor s Jasminou Alagič Vrbovskou. 

Rozhovor s Jasminou Alagič Vrbovskou (Zdroj: Ján Zemiar)

Čo sa týka pracovných úspechov, Jasmina sa má čím pochváliť. Po pozícii moderátorky v úspešnej šou Česko Slovensko má talent dostala od Jojky ďalšiu skvelú príležitosť. Kráska si totiž zahrala v jednom z pripravovaných seriálov, ktorého dej sa odohráva v prostredí modelingu a súťaže Miss. 


Na JOJke bude HVIEZDOU táto východniarka: Aha! Veď tá by sa nestratila ani vo svete


Jasmina spoločne s Brunom Ciberejom stvárnili práve moderátorov spomínanej súťaže krásy. „Bolo to fantastické. Keďže som tam hrala, dá sa povedať, samú seba, tak mi to bolo veľmi prirodzené a jednoduché. Možnosť natáčať v spoločnosti režiséra Jána Hřebejka bola pre mňa absolútne splneným snom. Aj keď som to hovorila doma mužovi, tak skoro odpadol,” prezradila na margo nakrúcania Jasmina. 

Jasmina Alagič Vrbovská si účinkovanie v seriáli pochvaľovala. Ako priznala, režiséra Ján Hřebejka obdivuje.
Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič Vrbovská si účinkovanie v seriáli pochvaľovala. Ako priznala, režiséra Ján Hřebejka obdivuje.  (Zdroj: TV Joj)

„Stáť pred kamerou ako herečka bolo pre mňa niečo úplne nové,” dodala kráska, ktorá trému v tej chvíli akosi nepociťovala. „Prežívala som peknú emóciu, že robím, čo ma baví, pozorovala som profesionálov okolo seba, takže som tú trému nestihla ani vnímať,” uzavrela brunetka, ktorá nevylúčila, že ju možno niekedy v úlohe herečky ešte uvidíme...

Jasmina Alagič Vrbovská stvárnila v pripravovanom seriáli moderátorku súťaže krásy.
Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič Vrbovská stvárnila v pripravovanom seriáli moderátorku súťaže krásy.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Jasmina AlagičČesko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu