Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

BITKA na tlačovej konferencii: Slovenskí raperi do seba skočili… Ťahal ich od seba známy Slovák!

Raperi Čis T a Frayer FLexking sa do seba pustili na tlačovej konferencii. Zobraziť galériu (4)
Raperi Čis T a Frayer FLexking sa do seba pustili na tlačovej konferencii. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa v Bratislave konala tlačová konferencia organizácie Fight Night Challenge k predstaveniu nového formátu boxerských zápasov. V tých sa okrem profesionálov stretnú aj známi slovenskí raperi. A dvaja z nich sa do seba pustili rovno na tlačovke. Najprv slovne a potom aj ručne-stručne. Konflikt musel hasiť Boris Valábik (35)!

V boxerskom ringu sa stretnú ostrielaní bojovníci, ale aj neprofesionálni boxeri zo šoubiznisového prostredia. Svoje sily si totiž chcú zmerať rovno viacerí slovenskí raperi - napríklad taký Rytmus, Čis T, Frayer Flexking, Moloch či známy barber Laky Royal. 

Galéria: Tlačová konferencia Fight Night Challenge:

V jednom zo zápasov sa proti sebe postavia Čis T a spomínaný Frayer Flexking. No a poriadne to medzi nimi iskrilo už na tlačovej konferencii. „Čis T-ho som niekedy počúval, je to veľký boss, ale budem rád, keď mu dám po papuli,“ poznamenal Flexking, ktorý dodal, že cvičil iba v base, kde išiel tréning väžňa a odvtedy čaká na ďalšiu príležitosť. 

BITKA na tlačovej konferencii:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na to známy raper zareagoval. „Gratulujem svojmu súperovi, je to paráda, akurát bachari sa skôr vyjadrili, že tam umýval miestnosti, ako by tam naozaj trénoval väzňov. Takže vôbec mi to nevadí a želám mu krásne zberné suroviny, nech trénuje, lebo sa na to všetci tešíme a ja najviac,“ zahlásil Čis T. No po týchto slovách bolo zjavné, že zabrnkal na citlivú strunu a súpera poriadne vytočil. 

A už to išlo - Flexking Čis T-ho postrčil, ten mu vrátil facku a strhla sa mela. Vyhrotenú situáciu musel hasiť Boris Valábik. Ten Flexkinga chytil pod pazuchy a odtiahol ďalej od rovnako vytočeného súpera. No, už teraz je evidentné, že zápas týchto dvoch raperov bude poriadne zaujímavý. 

BITKA na tlačovej konferencii:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

BITKA na tlačovej konferencii:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Akciu Fight Night Challenge si môžete pozrieť len prostredníctvom PPV (Pay-per-View). V prvom kroku sa musíte zaregistrovať na https://fight-live.tv/ , kde prebieha registrácia. Následne bude záujemca presmerovaný na Predpredaj.sk, kde vykoná platbu. Aktuálna hodnota PPV je 9,99€, je však možné, že cena bude blížiacim sa dátumom gala stúpať.

Viac o téme: Čis TFight Night ChallengeFrayer Flexking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu