Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Maximálne vytočená Jasmina: Toto je extrémna KKTINA!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram JA)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič je momentálne na dovolenke na Balkáne, ale našla si čas aj na svoje sledovateľky, ktoré sa s ňou často radia o vzťahoch. No jedna otázka, ktorú moderátorka dostala, jej poriadne zdvihla žlč.

Jasmina Alagič neustále na sieti Instagram opakuje, že nie je psychologička ani odborníčka na vzťahy, ale veľmi rada pomôže svojim fanúšičkám radou či odporučením, proste svojím pohľadom na ich problém. 

Galéria: Jasmina Alagič

A mnohé ženy jej ochotu aj využívajú. Jasmina radila svojim sledovateľkám aj včera večer, hoci je s manželom a synom na dovolenke. A jedna z otázok ju donútila vyjadriť sa poriadne vulgárne. „Chlap na teba zdvihne ruku, no povie, že si za to môžeš sama. že si ho vyprovokovala,” napísala jedna žena, ktorá chcela poznať brunetkin názor. 

A tá sa nezdržala. „Prosím, deti, toto si nečítajte, ale musím to tak napísať: Toto je extrémna kktina a nenechaj si všepiť vinu,” vyhlásila razantne a pokračovala: „Môžeš byť akokoľvek hysterická, prehnaná a čo aj viem, čo ešte vie dať nervom poriadne zabrať, ale nikdy, opakujem, podčiarkujem a prízvukujem NIKDY nemá právo zdvihnúť ruku.” Ako moderátorka dodala, ak to ženy samé neukončia, podľa nej násilie bude pokračovať ďalej. 

Maximálne vytočená Jasmina: Toto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu