Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Knechtová (40) má nového chlapa a... Prehovorila o dieťati!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (2)
Katarína Knechtová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Speváčka Katarína Knechtová na jar oslávila okrúhlu štyridsiatku, a tak sa často stretáva s otázkami o založení rodiny. A zdá sa, že aktuálne by aj mala s kým...

Mnohé ženy riešia pribúdajúce roky veľmi úzkostlivo. Katarína Knechtová si však pri pohľade na vitálnych šesťdesiatnikov či sedemdesiatnikov hovorí, že to nie je žiadna tragédia. 

Galéria: Katka Knechtová

Ale... „Keď sa nad tým začínam zamýšľať v štýle, že chcelo by to rodinu a ako veľmi po tom túžim a čo sa asi musí stať, aby sa to udialo, tak si poviem, že už je veľa hodín,” priznala úprimne v českom Top Stare. Samozrejme, na zakladanie rodiny sa jej občas pýta aj okolie. „Je to citlivá téma, ale ja to mám spracované a som otvorená tomu, že ak Pán Boh mi dá to šťastie, tak sa to ešte stane. A ak nie, tak budem proste žiť, ako mi je dané,” vyhlásila speváčka. 

Pri tejto téme sa samozrejme ponúka otázka, s kým by si rodinu založila, a tak sa redaktorka spýtala, či má známa Slovenka po svojom boku niekoho, s kým je jej dobre. „Mám okolo seba veľmi veľa ľudí, s ktorými mi je dobre a bez ktorých by som to určite nezvládla. Mám aj niekoho konkrétneho, s kým mi je momentálne krásne. Určite ho nepoznáte a vlastne ho ešte nikto nepozná, len moji najbližší,” priznala. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy svojho nového partnera predstaví aj verejnosti. 

Knechtová (40) má nového
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu