Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Premiéra nového filmu: Polnišová hviezdou, ale… Uff, z obľúbenej komičky totálna šedá myška!

Petra Polnišová je hviezdou nového filmu Známi Neznámi. Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová je hviezdou nového filmu Známi Neznámi. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes večer sa do kín dostane nový slovenský film s názvom Známi Neznámi. Ide o slovenskú adaptáciu svetoznámej predlohy Úplní cudzinci, ktorí sa počtom svojich remakov zapísal do Guinnessovej knihy rekordov. Jednu z úloh si tam zahrá aj Petra Polnišová (45). Lenže... Z obľúbenej komičky sa stala úplná šedá myška!

Dnes popoludní sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala tlačová konferencia k novému slovenskému filmu Známi Neznámi. Ten sa už dnes večer dostane do kín. Okrem viacerých českých hercov, si v novinke zahrala aj Táňa Pauhofová, Sväťo Malachovský či Tomáš Maštalír. Jednu z postáv tam stvárňuje aj koproducentka filmu Petra Polnišová.

Galéria: Tlačová konferencia k filmu Známi Neznámi:

No hoci ju verejnosť vníma hlavne ako komičku, v remaku svetového hitu si zahrá serióznu postavu. „Som považovaná za komickú herečku, hrám prevažne komické role, ale teraz príde osoba, ktorá s komikou nemá absolútne nič spoločného. Musí byť istým spôsobom až taká šedá myška, takže aj pre mňa to bolo nové. Myslím, že aj pre diváka to bude nové a ja sa budem tešiť, ak to zapôsobí. No, je to ruleta,“ vyjadrila sa na adresu svojej postavy Petra. 

Polnišová hviezdou nového filmu, ale… Uff, z obľúbenej komičky totálna šedá myška! (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Petra PolnišováZnámi Neznámi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu