Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polnišová nabehla do fitka: Potrebuje zatočiť s kilami!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (2)
Petra Polnišová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pandemická situácia a stres sa podpísali na mnohých z nás a veľa ľudí víta otvorené fitnescentrá. S kilami navyše sa rozhodla zatočiť aj herečka Petra Polnišová.

Petra Polnišová vždy patrila k ženám typu krv a mlieko. A s posmeškami sa stretáva aj po dlhých rokoch pôsobenia v šoubiznise. „Nie som konfekčná veľkosť. Každý jeden koment, keď vyjde niečo o mne, vždy sú tam nejakí dvaja – traja jedinci, ktorí povedia, že to tučné prasa už by malo zliezť z obrazovky. Čiže ďakujem im za to, lebo mňa to vyslovene obrúsilo a prestala som riešiť tieto veci,“ prezradila herečka pomerne nedávno v podcaste Jau, PS: to bolelo.

Galéria: Petra Polnišová

Jej aktuálny partner Juraj vraj jej váhu absolútne nerieši. „Existujú muži, a ja to mám doma... Môj muž sa začal veľmi rozhorčovať nad tým, že Adele schudla a už nie je to, čo bývala. Vtedy som mala pocit, že som v nebi. A úplne s vážnou tvárou mi vysvetlil, že to nie je o tom, či máš ty 30, 50, 60, 80 alebo 100 kíl. Ide o to, že čo vlastne vyžaruješ a akým spôsobom si vymieňate s partnerom energiu,“ uviedla Polnišová v máji. 

Napriek tomu aktuálne zacítila potrebu s nadbytočnými kilogramami zatočiť. Istý osobný tréner ju totiž zverejnil na sieti Instagram ako svoju novú klientku. „Lebo milujeme výzvy,” komentoval fotografiu, na ktorej pózuje s herečkou vo fitnescentre. Petre držíme palce, aby sa jej podarilo splniť cieľ, ktorý si sama pre seba stanovila. 

Polnišová nabehla do fitka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram PH)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu