Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Premiéra v kine: Hriešny rázporok českej hviezdy, Tina s vlasmi po kolená a Wisterová v šteklivých šatách!

Slávnostná premiéra filmu Známi Neznámi Zobraziť galériu (5)
Slávnostná premiéra filmu Známi Neznámi (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer mal v jednom z bratislavských kín premiéru nový česko-slovenský film Známi Neznámi. Pozornosť počas večera pútala jedna z hlavných postáv, česká herečka Klára Issová (42), ktorá si na seba obliekla šaty s hriešne vysokým rázporkom. Moderátorka Vera Wisterová (44) tiež zaujala sexi šatami a speváčka Martina Kmeťová (37) alias Tina zas vlasmi dlhými po kolená!

V stredu večer sa známe tváre slovenského šoubiznisu vybrali do kina. Slávnostnú premiéru tam totiž mal nový česko-slovenský film s názvom Známi Neznámi. Ide o remake svetoznámeho filmu, ktorý je počtom svojich prerábok zapísaný v Guinessovej knihe rekordov. 

Galéria: Slávnostná premiéra filmu Známi Neznámi:

Hneď v úvode prítomných zaujala moderátorka večera Vera Wisterová, ktorá mala na sebe skutočne rafinované šaty. Hoci boli dlhé až po zem, vytvárali dojem, že sú celé priesvitné. Ušité totiž boli z čiernej priehľadnej látky. Pod ňou mala známa Slovenka telovú podšívku, tak to navyše pôsobilo, akoby pod róbou bola nahá. 

FOTO Premiéra v kine:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

FOTO Premiéra v kine:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pohľady prítomných na seba strhávala aj jedna z hlavných postáv filmu, česká herečka Klára Issová. Tá, podobne ako moderátorka, stavila na sexi kúsok. Hoci išlo o šaty bez výstrihu so sukňou až po zem, tá mala po bokoch hriešne vysoké rázporky. Siahali až po pás. Model mal však rafinovane všité nohavičky, a tak všetko čo malo zostať skryté, aj zostalo. 

FOTO Premiéra v kine:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozornosť upútala aj speváčka Martina Kmeťová, známa pod umeleckým menom Tina. Interprétka ústrednej piesne filmu zaujala svojím účesom. Vlasy mala totiž zapletené do tenkých vrkočov, no a tie jej siahali až pod kolená. 

Okrem už spomínaných si slávnostnú premiéru prišli vychutnať aj tanečnica Dominika Rošková, fotograf Lukáš Kimlička, spisovateľka Tamara Heribanová, moderátorka Helena Hupková či samotná prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Viac FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII vyššie!

FOTO Premiéra v kine:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TinaVera WisterováKlára IssováZnámi Neznámi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu