Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Malachovského rázne rozhodnutie: Definitívne som s ňou skončil!

Sväťo Malachovský Zobraziť galériu (7)
Sväťo Malachovský (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - K opere sa už nevráti! Sväťo Malachovský (49) je verejnosti známy najmä ako komik a zabávač. Herec však svoju umeleckú kariéru odštartoval úplne inak. A to ako operný spevák. O výraznej zmene vo svojej kariére hovoril aj počas včerajšieho vydania jojkárskej šou Inkognito, do ktorej zavítal ako tajný hosť.

Rodina Malachovských je Slovákom dobre známa. V šľapajách operného speváka Ondreja Malachovského totiž úspešne kráčali aj jeho dvaja synovia - Martin a mladší Svätopluk. 

Ondrej Malachovský
Zobraziť galériu (7)
Ondrej Malachovský  (Zdroj: TASR)

Sväťa pozná verejnosť tiež ako výborného komediálneho herca, humoristu a zabávača. V minulosti však dvanásť rokov pôsobil práve ako operný spevák. „Zrazu prišlo také rozhodnutiem, že som si povedal, že stačí. Bolo to veľmi spontáne a rýchle,” povedal na margo zmeny v jojkárskej relácii Inkognito. 

Malachovského rázne rozhodnutie: Definitívne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

O Sväťovom pláne presedlať z vážneho žánru na ten komediálny tušil len málokto. A umelec sa netají tým, že začiatky boli chvíľkami aj poriadne náročné. 

Svoje rozhodnutie však neoľutoval a dnes patrí medzi obľúbených slovenských komikov. Pri otázke, či sa ešte niekedy vráti k opere však má jasno. „Už len ako divák,” poznamenal Malachovský. 

VIDEO: Sväťo Malachovský ako tajný hosť v relácii Inkognito. 

Sväťo Malachovský ako tajný hosť v relácii Inkognito (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Sväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu