Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa Slovenka si išla zacvičiť: Pustila sa do nej CUDZIA ŽENA... V tej Bratislave vám to dobre je*ká na hlavu!

Obula sa do nej úplne cudzia žena! Zobraziť galériu (5)
Obula sa do nej úplne cudzia žena! (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Tak toto už naozaj prekračuje všetky hranice! Nie je ničím neobvyklým, že známe osobnosti si ako "daň za slávu" často musia vypočuť nepríjemné poznámky od cudzích ľudí, ktorí im dávajú nevyžiadané rady, odporúčania, komentujú ich výzor a myslia si, že ak je človek známy, stal sa akýmsi verejným majetkom a môžu si k nemu dovoliť čokoľvek. To je však jeden veľký omyl. Celebrity mnohokrát radšej mlčia, než by sa pustili do konfliktu a nechali ci vyciciavať energiu negativitou, to však rozhodne nie je prípad Kristíny Kormúthovej!

Ešte pred pár týždňami jej vypisovali, že je pribratá a mala by viac cvičiť, teraz zasa... Nuž ľuďom skrátka nijak nevyhoviete...

Bývalá moderátorka aktuálne podniká v oblasti fashion a na Instagrame ju sleduje takmer 25-tisíc ľudí. Okrem módy je jej veľkou vášňou aj šport, no a zábery z tréningu najnovšie zverejnila aj na svojom profile. Na počudovanie, práve to sa stalo tŕňom v oku istej dámy, ktorá ju za čas strávený vo fitku zvozila pod čiernu zem. Bez akejkoľvek úrovne, lacno a vulgárne.

Kristína Kormúthová znepokojená z markizáckych Oteckov (Zdroj: Instagram K.K.)

Kristína sa zdravo stravuje, cvičí, stará sa o seba a práve vďaka tomu sa môže pochváliť postavičkou ako lusk. Žeby dotyčnej prekážalo práve to a potrebovala si vybiť komplex zo samej seba? Zrejme nijak inak sa nedá vysvetliť to, čo Kormúthovej napísala a prečo jej tak bytostne prekáža, že známa brunetka s fanúšikmi zdieľala zábery z tréningu. 

„Joj Slovenky, ako sa predbiehate jedna pred druhou. Tá Bratislava vám j*bká na hlavu. Nemáte čo robiť?", napísala osoba, ktorú asi len ťažko vôbec nazvať dámou a zostáva len polemizovať, kde vlastne žije, keď si myslí, že fitnescentrá sú výsadou Bratislavčanov a človek vlastne cvičí iba preto, že nemá čo iné robiť. 

Kristína Kormúthová má perfektnú postavu. Vďačí za ňu zdravej strave aj tréningom vo fitku.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová má perfektnú postavu. Vďačí za ňu zdravej strave aj tréningom vo fitku.  (Zdroj: Topky)

Pretože to Kormúthovej prípad naozaj nie je. Zrejme sa neoplatí ani pozastavovať nad tým, kde vôbec dotyčná nabrala drzosť, aby takúto správu napísala len tak cudzej žene, no tú, na ktorú sa rozhodla zaútočiť, si vybrala naozaj zle. Kristína totiž rozhodne nie je z tých, ktoré by si nechali skákať pohlave a celú konverzáciou aj s názvom konta internetovej hrdinky zverejnila. 

A nielen to. Dopriala jej aj poriadne pikantnú odpoveď, pri ktorej však zároveň dokázala, že nepotrebuje klesnúť na jej smutnú úroveň. „Juj, keby ste si išli radšej aj vy zacvičiť a spraviť pre seba niečo prospešné. Pretože je evidentné, že jediný, kto nemá čo robiť, ste vy, keď máte čas a nutkanie vypisovať cudzím ženám," napísala jej, čím absolútne trafila klinec po hlavičke.

Známa Slovenka si išla
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Predsa len. Kto normálny, koho baví vlastný život, by mal potrebu urážať, komentovať a riešiť život ostatných ľudí, ktorých ani nepozná? „Apropo, ja nie som v Bratislave, ale určite sa dievčence z BA potešia. Krásny deň, musím sa ísť natočiť do posilky," popriala na záver pani, ktorej ešte medzi rečou vysvetlila, že cvičenie je snahou o lepší, kvalitnejší a zdravší život. 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu