Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Slovenka si robila zálusk na Cristiana Ronalda: Aha, ona ho fakt dostala!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Instagram)

LISABON - To je úlovok! Priatelia a followeri Kristíny Kormúthovej vedia, že známa Slovenka sa aktuálne nachádza v Portugalsku, kde si užíva chvíle oddychu a venuje sa golfu, ktorý zbožňuje. Z tohto pobytu si však bývalá moderátorka odnesie aj čosi navyše... Priam luxusný bonus!

Bývalá moderátorka Kristína Kormúthová, ktorá sa už pár rokov venuje vlastnej značke, je nielen krásna žena. Tmavovláske totiž nechýba zmysel pre humor, čo pravidelne dokazuje na svojom instagramovom profile, kde má viac ako 31-tisíc followerov. 

V uplynulých dňoch ich zabávala svojím "lovom" na Cristiana Ronalda. Hviezdny futbalista bol totiž ubytovaný v tom istom hoteli ako ona. A ak niekto čakal, že sexi tmavovláska zostane len pri týchto vtipných rečičkách, čakal ho v utorok dopoludnia menší šok. 

Kristína totiž Cristiana dostala! Dôkazom je fotka, ktorú na svojom Instagrame zverejnila a rozhodne nejde o žiadnu fotomontáž :) „Neexistuje na svete nič, čo by sa ti nesplnilo, ak si to naozaj veľmi želáš,” pripísala k spoločnej fotke Kormúthová.

Opäť raz nezaprela svoj zmysel pre humor a uviedla, že Cristiano sa s ňou chcel veľmi odfotiť, tak mu jeho sen splnila... Avšak pri pohľade na futbalistov spokojný úsmev je jasné, že vôbec neprotestoval, že ho táto krásna Slovenka oslovila.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu