Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialené! Slovenského speváka OBŤAŽUJE cudzia žena: Chystá sa na POLÍCIU… Je ako posadnutá, neuveríte, čo vyvádza!

David Key obťažuje žena, ktorá vystupuje v menej Barbary Haščákovej Zobraziť galériu (5)
David Key obťažuje žena, ktorá vystupuje v menej Barbary Haščákovej

BRATISLAVA - Mladý spevák David Key je s nervami v koncoch. Odkedy na svojom Instagrame pred niekoľkými dňami zverejnil, že Barbara Haščáková je v zlom stave v nemocnici, začala ho kontaktovať fanúšička speváčky, ktorá sa prezentuje ako jej blízka osoba a v Haščákovej mene dokonca písala statusy bez toho, že by o tom Barbara vedela...

Spevák najprv netušil, že s dotyčnou pani nie je všetko s kostolným poriadkom, keďže vystupovala tak, že sú si mimoriadne blízke. Až neskôr vyšlo najavo, že statusy na Facebooku, kde Barbara popierala hospitalizáciu a takisto aj útočila na Silviu Šuvadovú, nepísala sama speváčka, no všetko to bez jej vedomia robila pani Denisa. Vtedy už však bolo neskoro, pretože David s dotyčnou komunikoval a celé šialenstvo sa začalo stupňovať. 

„Písala mi aj všelijaké výmysly a klamstvá, keď som ju doslova požiadal, aby ma už nekontaktovala, nechcela prestať. Sama o nej na počkanie prezrádza rôzne súkromné vecí a potom obviňuje ľudí okolo Barbary a médiá.  Neustále mi píše a vyvoláva, odmieta mi dať pokoj," vysvetlil nám spevák, ktorý nám k nahliadnutiu poskytol aj ich konverzácie. Keď sme túto ženu kontaktovali, prisľúbila, že prestane. „No zakrátko začala znova a povedala mi, že proste so mnou musí byť v kontakte. Stále mi volá, píše, potom zasa vymazáva správy," krúti hlavou David, ktorý sa rozhodol pre radikálne riešenie. 

Šialené! Slovenského speváka OBŤAŽUJE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Komunikácie zverejnil na svojom Instagrame, pričom na videu bolo vidieť obsiahle za sebou nasledujúce správy, na ktoré vo väčšine neodpovedal. „A dosť. Táto žena mi píše 24/7 v noci. Z fejkových účtov, hocikde ju bloknem. Nedá pokoj, vážne nevládzem, daj sa liečiť! Vážne je posadnutá, vyhráža sa, tak moja milá, teraz zverejním tvoje meno a snáď ti niekto pomôže," hromžil David na sociálnej sieti. 

A to ani zďaleka nie je všetko. Od momemtu ako som sa verejne vyjadril o tom, že je Barbara v ťažkom stave v nemocnici, som neustále atakovaný obrovským množstvom správ od jej pravdepodobne niekdajšej kamarátky, pani Denisy. Na jednej strane Barbaru mimoriadne nechutným spôsobom očierňuje a na druhej strane je zúfalá z toho, že s ňou Barbara nechce komunikovat," uviedol vo svojom vyjadrení a dodal, že táto žena má na Haščákovu kade tade vyťahovať súkromné informácie pričom mnohé z nich sú vraj čírym klamstvom. 

David Key
Zobraziť galériu (5)
David Key  (Zdroj: Facebook D.K.)

„Nabáda ma, aby som s ňou išiel za ňou do Ameriky a striktne mi prikazuje, že s ňou musím komunikovať a zachrániť Barbaru. Ona akoby ani nemala vlastnú identitu, žije len životom Barbary Haščákovej. Moje prosby aj striktné požiadavky, aby so mnou nekomunikovala, absolútne ignoruje. Potrebujem sa sústrediť na prácu v štúdiu a toto ma nielen obťažuje, ale aj vyrušuje," informoval David. 

David hovorí, že dotyčná žena je Barbarou priam posadnutá
Zobraziť galériu (5)
David hovorí, že dotyčná žena je Barbarou priam posadnutá  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zo zúfalstva chce teda celú vec začať riešiť s políciou. „Všetko to prerástlo mieru únosnosti, preto zvažujem podať na polícii podnet na právne kroky k tomu, aby jej zamedzili prístup k tomu, aby ma kontaktovala. Evidentne si myslí, že sa cezo mňa dostane k Barbare, ale je na omyle. Ja len dúfam, že Barbara nájde v sebe dosť síl zvládnuť takéto ataky," vysvetlil. 

„Dokonca pani Erika komunikovala v mene Barbary na sociálnej sieti, kedy sa špekulovalo či to je naozaj Barbarina fanpage…Nebola, všetko za ňu písala táto pani, Barbara o tom ani nevedela. Takéto šialené manévre sú naozaj posledné, čo teraz Barbara s jej zdravotným stavom potrebuje," dodal pre Topky.sk spevák, ktorý verí, že táto nočná mora v podobe cudzej ženy posadnutej Haščákovou sa už čoskoro končí a pokiaľ nie, plánuje zverejnť ďalšie informácie aj jej identitu.

Snáď sa napokon uľaví aj samotnej Barbare, ktorá sa podľa našich informácií aktuálne už zotavuje doma, no celú túto kauzu okolo spomínanej ženy vraj zvládala pomerne ťažko

Viac o téme: David Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu