Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Slovenka ukázala mamu: Má po 60-tke, ale... Taká ŠUPA, že odpadnete!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Aká matka, taká Kika! Niekdajšia moderátorka a jedna z najštýlovejších žien slovenského šoubiznisu Kristína Kormúthová má na Instagrame slušnú fanúšikovskú základňu. Muži aj ženy sa na jej príspevkoch a komentároch často dobre zabavia. Tmavovláska tak potvrdzuje, že jej okrem šarmu nechýba tiež zmysel pre humor. A keď je reč o tom šarme... Pozrite, po kom ho zdedila!

„Nepoznám čistejšiu, spravodlivejšiu a krajšiu dušu, ako má moja mama,” aj takéto vyznanie zverejnila Kristína Kormúthová pri fotke, na ktorej pózuje so svojou maminou. To však nie je jediná prednosť tejto dámy, ktorá už má po 60-ke. Sympatická blondínka totiž vyzerá skôr ako Kristínina sestra. 

Zhodli sa na tom i viacerí z Kormúthovej followerov. „Skoro mi zabehol vyprážaný syr, keď som si prečítala, že má po 60-ke. Tak som ho vypľula a čakám na recept, ako vyzerať takto perfektne,” znie komentár jednej z nich. A nebola by to Kormúthová, keby nepridala vtipnú reakciu. „Nejesť vyprážaný syr. Teda maminka papá presný opak toho, čo ja,” odpovedala brunetka. 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu