Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi manželka reprezentanta z Olympiády v Tokiu: Doma má Kollárovu mamičku č. 4!

Golfista Rory Sabbatini reprezentuje Slovensko na Olympiáde. Zobraziť galériu (10)
Golfista Rory Sabbatini reprezentuje Slovensko na Olympiáde. (Zdroj: TASR)

TOKIO - Celý svet pozorne sleduje dianie v Tokiu. Pred týždňom tam totiž s ročným odkladom odštartovali Letné olympijské hry. Aj Slovensko tam má svoje zastúpenie... Napríklad v golfe nás reprezentuje Američan Rory Sabbatini (45). Jeho manželkou je jedna z mamičiek Borisa Kollára (55)!

Američan Rory Sabbatini žne úspechy nielen vo svete športu, ale aj v súkromí. Už celých 7 rokov je šťastne ženatý so Slovenkou. Svoje áno v októbri 2014 povedal Martine Štofaníkovej, ktorej meno u nás rozhodne nie je neznáme.


Kollárova "mamička" č. 4 má nový život: Vydala sa za úspešného športovca!


Sympatická kráska sa stala známou vďaka vzťahu s tenistom Dominikom Hrbatým, no oveľa viac mediálnej pozornosti sa jej ušlo, keď si začala s najznámejším slovenským multioteckom Borisom Kollárom. Práve ona politikovi porodila prvého syna a stala sa tak mamičkou číslo 4. 

Sexi manželka reprezentanta z
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook)

Vzťah dvojici z pochopiteľných dôvodov dlho nevydržal, Slovenka odišla do USA a tam sa zoznámila so svojím aktuálnym manželom. No a pre oboch to bolo zjavne osudové stretnutie. Rory totiž v januári 2019 prijal slovenské občianstvo a aktuálne reprezentuje našu krajinu na olympijských hrách. 

Dnes v noci začalo 2. kolo olympijského turnaja v golfe, ten však musel byť pre nepriaznivé poveternostné podmienky prerušený. Pokračovať bude v sobotu o 00:45 nášho času. Rory Sabbatini je priebežne na 11. mieste. 

Golfista Rory Sabbatini aktuálne reprezentuje našu krajinu na Letných olympijských hrách v Tokiu.
Zobraziť galériu (10)
Golfista Rory Sabbatini aktuálne reprezentuje našu krajinu na Letných olympijských hrách v Tokiu.  (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

Viac o téme: Martina ŠtofaníkováRory Sabbatini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu