Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollárova mamička č. 4: Takto vyzerá po 12 rokoch... FOTO v plavkách!

Martina Štofaníková porodila Borisovi Kollárovi prvého syna. Zobraziť galériu (4)
Martina Štofaníková porodila Borisovi Kollárovi prvého syna.

FLORIDA - V lete 2009 sa Boris Kollár dočkal štvrtého dieťaťa a po prvý raz to bol syn. Šimona Heliodora mu porodila bývalá partnerka tenistu Dominika Hrbatého Martina Štofaníková. Tá už teraz roky spokojne žije v USA, kde v plavkách s národnými farbami oslávila aj 4. júl.

V čase, keď Martina Štofaníková v lete 2009 porodila Borisovi Kollárovi jeho prvého syna, bola už s boháčom tehotná aj Andrea Heringohová – tá mu následne v januári 2010 porodila dcéru Saru Zoe. 

Kollárova mamička č. 4:
Zobraziť galériu (4)

Niet teda žiadneho divu, že vzťah Štofaníkovej a Kollára ďalej nepokračoval. Neskôr v USA stretla golfistu Roryho Sabbatiniho a v októbri 2014 si povedali áno. 

Zdá sa, že práve tento muž je pre Martinu tým osudovým, aj po rokoch mu totiž na sociálnej sieti vyznáva lásku. A ako základnú informáciu na svojom instagramovom profile uvádza: „Vydatá za najúžasnejšieho muža na Zemi.”

Kollárova mamička č. 4:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MS)

Aktuálne majú Američania za sebou oslavu svojho veľkého sviatku. Skrátene hovoria o 4. júli, ide o Deň nezávislosti, slávia teda výročie prijatia Deklarácie nezávislosti USA dňa 4. júla 1776. 

A Martina si tento deň tiež uctila, aj keď po svojom. Rozhodla sa totiž obliecť si plavky v národných farbách. „Happy July 4th!” zaželala v nedeľu všetkým svojim sledovateľom. Hoci Kollárova ex už má za sebou oslavu 40-ky, vidno, že sa udržiava vo forme... 

Kollárova mamička č. 4:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MS)

Viac o téme: Martina ŠtofaníkováMartina Sabbatini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu