Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova »mamička« č. 4 má nový život: Vydala sa za úspešného športovca!

Martina Štofaníková má dieťa s Borisom Kollárom, vydala sa za golfistu Roryho Sabbatiniho. Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková má dieťa s Borisom Kollárom, vydala sa za golfistu Roryho Sabbatiniho.

BRATISLAVA - Z boháčovej exmilenky vydatá pani! Martina Štofaníková (34) patrí do takzvaného háremu plejboja Borisa Kollára (49). Porodila mu jeho v poradí štvrté dieťa. Ani úplne prvý syn v rodinnom klane však nezmenil podnikateľovu záletnícku povahu, preto nasledoval rozchod. A dnes sa už má malý Šimon Heliódor nového nevlastného otca. Vyštudovaná právnička totiž na sociálnu sieť vyvesila oznámenie o svadbe. Podľa našich zistení sa jej manželom stal profesionálny golfista Rory Sabbatini (38).

Martina Štofaníková sa stala známou vďaka vzťahu s tenistom Dominikom Hrbatým. Oveľa viac mediálnej pozornosti však upútala po rozchode, pretože si začala s najznámejším slovenským oteckom Borisom Kollárom. Po troch dcérach mu práve táto právnička porodila jeho prvého syna a stala sa tak mamičkou číslo 4.

V rovnakom čase bola ale tehotná aj ďalšia z boháčových žien, čo Martine samozrejme prekážalo a vzťah ukončila. No ešte dlhé roky žila s nálepkou Kollárova exmilenka. Dnes je však už z nej zrejme vydatá pani. Na sociálnej sieti si totiž zmenila priezvisko na Sabbatini a objavil sa tam oznam aj o svadbe. Podľa zverejnených informácií mala prebehnúť 15. októbra.

Brunetka na naše otázky ohľadom vydaja zatiaľ nereagovala. Podľa našich informácií však lovila v zahraničných vodách a medzi športovcami. Jej manželom sa podľa všetkého stal golfista Rory Sabbatini, ktorý je viacnásobným víťazom prestížnej PGA Tour. Zaujímavé je, že len minulý rok sa rozviedol s manželkou Amy.

Martina Štofaníková si na Facebooku zmenila priezvisko a pridala oznam o sobáši.
Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková si na Facebooku zmenila priezvisko a pridala oznam o sobáši.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu