Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi markizáčka 3 roky po narodení dcéry: SVADBA… Z rozlúčky so slobodou museli utiecť!

Katarína Lacková v piatok povie svoje áno partnerovi Jánovi Ballovi. Zobraziť galériu (6)
Katarína Lacková v piatok povie svoje áno partnerovi Jánovi Ballovi. (Zdroj: Instagram K.L.)

TRENČÍN - Krásna tanečnica Katarína Lacková sa do povedomia verejnosti dostala pred štyrmi rokmi, keď zahviezdila po boku hudobníka Tomáša Yxa Dohňanského (48) v markizáckej šou Let's Dance. Odvtedy sa stihla stať mamou dcérky Niny... No a po troch rokoch chystá svadbu. Uplynulý víkend mala rozlúčku so slobodou!

VIDEO: Zábery z rozlúčky so slobodou Kataríny Lackovej 

Tanečnica z Let's Dance Katarína Lacková sa ide vydávať: Bláznivá rozlúčka so slobodou! (Zdroj: Instagram K.L.)

Sexi tanečnica Katarína Lacková z poslednej série markizáckej šou Let's Dance krátko po skončení projektu otehotnela a do roka priviedla na svet dcérku Ninku. Tá má dnes už takmer 3 roky a sympatická mamička usúdila, že je už správny čas spečatiť rodinu svadbou. 

Tá sa bude konať už tento piatok o 16. hodine v Martine. No a posledný víkend pred veľkým dňom jej kamarátky Katarína Štumpfová a Ivana Surovcová zorganizovali poriadnu rozlúčku so slobodou... A mladé mamičky si zaspomínali, aké to bolo, keď boli ešte bez záväzkov. 

Sexi markizáčka 3 roky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.L.)

Trojica si to totiž namierila na koncert IMT Smile pod holým nebom. Počasie však s ich plánmi veľmi nespolupracovalo a v najlepšej zábave museli z koncertu doslova utiecť. Strhla sa totiž poriadna búrka. Napriek tomu si tanečnica rozlúčku naplno užila a nevedela si ju vynachváliť. 

„Takto nejak sme pred materstvom vyzerali stále. Zmoknuté ako také kurence, ale šťastné. Bože, to bola asi najväčšia zábava, tancovať a potom utekať v daždi a ani nevieš kam. Úplne, ako keby sme mali 20 rokov. Joooj, super to bolo,“ napísala šťastná budúca nevesta. Budúcim manželom prajeme krásny svadobný deň a všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Sexi markizáčka 3 roky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.L.)

Viac o téme: Katarína Lacková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu