Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Gáboríkova žena je v mega forme: To je brutálne ploché brucho!

Ivana Gáborík Zobraziť galériu (5)
Ivana Gáborík (Zdroj: Instagram IS)

BRATISLAVA - Ivana Gáborík, kedysi známa ako Ivana Surovcová, má za sebou tanečnú kariéru a účinkovanie v šou Let's Dance. Dnes, keď oslavuje 35 rokov, je mamou ročnej dcérky, ale pri pohľade na jej telo by ste to ani nepovedali!

Ivana Surovcová sa narodila 24. júla 1986. Už od detstva sa venovala tancu. Ako 8-ročná sa na tanečnej súťaži zoznámila s Katarínou Štumpfovou, s ktorou sú dodnes kamarátky a navyše spolu aj podnikajú. 

Galéria: Ivana Gáborík (Surovcová)

V tanečnej kariére vytvorila pár so svojím bratom Tomášom Surovcom. Darilo sa im v latinsko-amerických tancoch aj v štandarde. V rokoch 2004 a 2005 získali prvé miesto na Akademických majstrovstvách Slovenska v kombinácii. Po viacročnej prestávke sa v roku 2009 príležitostne vrátili k súťažiam v exhibíciách. 

Gáboríkova žena je v
Zobraziť galériu (5)

Všeobecne známou sa Ivana stala vďaka televíznej šou Let's Dance. „Páčil sa mi ten koncept, keď sme tancovali s amatérmi, pretože sme mali možnosť ukázať ľuďom, že ak chcú, môžu sa naučiť tancovať,” povedala v jednom rozhovore. 

V markizáckej šou tancovala napríklad s hercom Marekom Vašutom, superstaristom Martinom Konrádom či s hercom Filipom Tůmom, s ktorým istý čas tvorila pár. Najbližšie k zisku titulu kráľovnej tanečného parketu mala po boku herca Petra Marcina, ktorý sa však v priebehu súťaže nešťastne zranil a obaja tak v šou predčasne skončili. 

Gáboríkova žena je v
Zobraziť galériu (5)

Ivana účinkovala v úspešnom muzikáli Just Dance a okrem tanca sa príležitostne venovala aj modelingu, v USA si urobila licenciu na inštruktorku jogy a neskôr začala podnikať so spomínanou Katarínou Štumpfovou. 

Dnes sa už bývalá tanečnica volá Ivana Gáborík. Jej vzťah s hokejistom Mariánom Gáboríkom sa prevalil v lete 2011. Vo februári 2017 prišla žiadosť o ruku a 14. júla 2017 sa z nich stali manželia. Ich dcéra Bella v máji oslávila prvý rok. 

Gáboríkova žena je v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram IS)

Blondínka sa však veľmi rýchlo dostala opäť do formy, keďže pohyb a zdravý životný štýl jej boli blízke odjakživa. Na letnej dovolenke tak môže ohurovať plochým a pevným bruchom, pozrite! 

Gáboríkova žena je v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram IS)

Viac o téme: Ivana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu