Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slováček trpko ponížil Patrasovú: Z týchto slov Dáde pukne srdce!

Felix Slováček Zobraziť galériu (6)
Felix Slováček (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Stále uprednostňuje milenku! V českom šoubiznise je pomerne dosť partnerských vzťahov, ktoré možno označiť za bizarné. Rozhodne k nim patrí manželstvo Dagmar Patrasovej (68) a Felixa Slováčka (78), ktorý uplynulých sedem rokov žil vo vzťahu s inou ženou. A to s o 40 rokov mladšou Lucie Gelemovou. Tá nedávno oznámila svetu, že sa s hudobníkom rozišli. Avšak ponížená manželka i tak nemá dôvod na úsmev... Skôr naopak!

Galéria: Felix Slováček

Felix Slováček, ktorý včera oslávil 78. narodeniny, strávil uplynulé dni v Jeravene. Počas týždňa boli médiá plné správ o jeho rozchode s mladou milenkou. Bola to práve Lucie, ktorá sa rozhodla ich vzťah ukončiť. 


ŠOK z Česka: Rozchod Slováčka s o 40 rokov mladšou milenkou a… Veľký návrat k manželke Dáde?!

Potvrdené! ROZCHOD Felixa Slováčka (77) a milenky Lucie (38): Kvôli tomuto mu dala košom!

Šokujúce slová exmilenky Felixa Slováčka: Vulgárne SMS a vyhrážky od Dády… Odmieta sa liečiť!

Patrasová po manželovom (77) ROZCHODE s milenkou (38): Vracia úder… Tvrdý odkaz Gelemovej!

Felixova dcéra po otcovom (77) ROZCHODE s milenkou (38): Výska od radosti… Som rada, že to skončilo!


Ako informuje blesk.cz, po prílete do Prahy viedli Felixové kroky práve za Gelemovou do bytu v pražských Malešicích, kde spolu bývali. Podľa medializovaných informácií mal aj v jej spoločnosti osláviť narodeniny. Stretnúť plánuje aj priateľov a svoje deti. Keď však príde reč na jeho ešte stále zákonitú partnerku, volí rázne slová. „S manželkou neplánujem oslavovať,” uviedol Slováček pre blesk.cz. „K narodeninám by som si prial hlavne pokoj,” dodal. 

VIDEO: Felix Slováček oslávil narodeniny s bývalou milenkou Lucie. 

Ktovie, či sa Felix pokojných chvíľ dočká. Isté ale je, že vyjadrenia, ktoré poskytol pre tn.nova.cz budú pre jeho manželku Dádu poriadne krutou ranou. „S Lucií sme sa dohodli, že zostaneme priatelia. Čo viac k tomu dodať... Je to hlavne moja vina, pretože žijem, pijem, mám rád život a nemohol som sa zaviazať k tomu, aby som jej splnil, čo chcela, a to deti... Boli sme spolu sedem rokov  a boli to najkrajšie chvíle môjho života. Sú veci, ktoré nevymažete z pamäte ani zo srdca. Lucie bude naveky moja srdcovka,” uviedol Slováček, čím opäť raz dosť ponížil Patrasovú, ktorá stála po jeho boku dlhé roky a porodila mu syna i dcéru. 

Felix Slováček a Dagmar Patrasová žili v harmonickom manželstve dlhé roky a majú spolu dve deti. Aj napriek tomu hudobník označil za najkrajšie obdobie svojho života chvíle, keĎ bol vo vzťahu s milenkou Lucie.
Zobraziť galériu (6)
Felix Slováček a Dagmar Patrasová žili v harmonickom manželstve dlhé roky a majú spolu dve deti. Aj napriek tomu hudobník označil za najkrajšie obdobie svojho života chvíle, keĎ bol vo vzťahu s milenkou Lucie.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar PatrasováLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu