Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Patrasovú ratovala záchranka: Rozbitá hlava, dobitá tvár... Pod vplyvom alkoholu?!

Dagmar Patrasová Zobraziť galériu (3)
Dagmar Patrasová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - U herečky a speváčky Dády Patrasovej zasahovala záchranka. Brunetka sa nepríjemne zranila vo svojej kuchyni. Po tom, ako ju krvácajúcu doviezli do nemocnice, jeden zo zdravotníkov sa vyjadril, že ju tam nemajú prvý raz... Údajne bola pod vplyvom alkoholu.

V stredu večer pražská záchranka ratovala prominentnú pacientku. Denníku Aha! čitatelia nahlásili, že na chirurgiu priviezli Dagmar Patrasovú. „V stredu okolo 17. hodiny sme zasahovali vo Vlašimskej ulici. Záchranárska posádka ošetrila 65-ročnú ženu s úrazom hlavy a tváre a odviezla ju na chirurgiu do vinohradskej nemocnice,” potvrdila následne hovorkyňa rýchlej pomoci Jana Poštová. 

Dagmar Patrasová s dcérou Aničkou, ktorá jej zavolala záchranku
Zobraziť galériu (3)
Dagmar Patrasová s dcérou Aničkou, ktorá jej zavolala záchranku  (Zdroj: Instagram D.P.)

Galéria: Herečka Dagmar Patrasová

Rodina herečky sa k ničomu vyjadrovať nechcela, denníku sa ale neskôr podarilo spojiť aj so samotnou umelkyňou. „Umývala som podlahu v kuchyni a pošmykla som sa. Zo športovej gymnastiky mám zničenú chrbticu, takže som to nedokázala vybalansovať. Hlavu som si buchla o roh stolu a spadla som na zem,” opísala svoje zranenie s tým, že záchranku jej volala dcéra Anička. Na chirurgii ju skontrolovali a zašili. Našťastie, nešlo o nič vážne, má iba dva stehy.

K Dádinej nehode sa ale vyjadril aj jeden zo zdravotníkov. Brunetka je vraj u nich častým hosťom. „Nebolo to prvý raz...” vyhlásil a prezradil, že Patrasová bola údajne pod vplyvom alkoholu. Ona túto okolnosť ale denníku Aha! razantne poprela. 

Patrasovú ratovala záchranka: Rozbitá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DP)

Viac o téme: Dagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu