Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Radikálny krok hviezdy Oteckov: Krátko pred pôrodom.... FOTO Išla na blond!

Dominika Kavaschová išla na blond! Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová išla na blond! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto zrejme čakal málokto! Dominika Kavaschová (31) je mimoriadne obľúbená herečka, ktorá si popularitu získala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckych Oteckoch. Z usmievavej umelkyne sa už čoskoro stane mamina, ešte predtým sa však odhodlala na jednu poriadne radikálnu zmenu!

Už keď sa Dominika objavila v prvom markizáckom seriáli Chlapi neplačú, pýšila sa hustou hrivou. Inak ako brunetku ju diváci zrejme ani nevideli. Lenže život je zmena a na jednu takú sa krásna herečka predsa len odhodlala. Ešte kým sa bude naplno venovať materským povinnostiam, pohrala sa so svojou vizážou. 

Galéria: Dominika Kavaschová

A tak sa na jej Instagrame z ničoho nič objavila fotka, na ktorej má blond vlasy. V dnešnej dobe nie je ničím výnimočným, že známe ženy dokážu svojich fanúšikov oklamať kvalitnými parochňami, no Dominika sa naozaj prefarbila. „Som vážne blond. Akože vážne,” napísala k pojašenej fotke, kde už má svetlé vlasy. No aj napriek rozkokošenej grimase treba uznať, že herečke to naozaj mimoriadne pristane! 

Z Dominiky Kavaschovej je blondínka
Zobraziť galériu (4)
Z Dominiky Kavaschovej je blondínka  (Zdroj: Instagram D.K.)

 

 

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu