Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KONIEC ďalšej hviezdy Oteckov: Fanúšikovia v smútku... Nechýbali ani slzy!

Dominika Kavaschová si čoskoro bude tiež užívať mamičkovské povinnosti. Zobraziť galériu (20)
Dominika Kavaschová si čoskoro bude tiež užívať mamičkovské povinnosti. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fanúšikovia Oteckov majú opäť dôvod na smútok! Len pred pol rokom sa lúčili s jednou z hlavných postáv - učiteľkou Alicou a už seriál opúšťa ďalšia výrazná tvár. Včera skončila bláznivá Sisa, ktorú stvárňuje Dominika Kavaschová (31). Plakal jej seriálový syn Tobias Král (10), ale aj diváci!

VIDEO: Pripomeňte si Dominiku Kavaschovú v Oteckoch

Dominika Kavaschová Oteckovia

Hlavne pri mladých herečkách je riziko, že počas natáčania seriálu otehotnejú. No a ak sa to scenáristom nehodí do deja alebo umelkyňa nechce počas materskej pracovať, diváci zažijú sklamanie a so svojou obľúbenou postavou sa musia aspoň na čas rozlúčiť. 

Galéria: Oteckovia

Toto zažili diváci Oteckov už viackrát. Najprv s hlavnou postavou Mary Havranovou, ktorá sa stala mamičkou už v začiatkoch seriálu. No len za uplynulý rok prežívajú toto sklamanie hneď dvakrát. V októbri sa na obrazovkách poslednýkrát objavila herečka Anička Jakab Rakovská, ktorá stvárňovala učiteľku Alicu. 


Fanúšikovia markizáckych Oteckov v smútku: Definitívny KONIEC jednej z hlavných postáv!


No a teraz prišiel rad na Dominiku Kavaschovú. Herečka, ešte v októbri prezradila, že s partnerom Danielom Fischerom čakajú bábätko. A ani v jej prípade scenáristi neuvažovali, že by tehotenstvo zakomponovali do deja. Včera sa tak na obrazovkách bláznivá Sisa objavila poslednýkrát. 


Hviezda Oteckov prezradila sladké tajomstvo: Čaká bábätko... S hereckým kolegom!


A išlo o skutočne emotívny moment. S plačom sa s ňou lúčil aj jej seriálový syn Max, ktorého stvárňuje Tobias Král. Diváci sa zhodujú, že chlapec nič hrať nemusel. „Tá rozlúčka s Maxom, bolo to nádherné a dojemné, akoby to ani nehrali, hlavne Maxík. Škoda, bude tam chýbať Sisa a jej zábava,“ napísala jedna diváčka.

Ďalšej pri tejto scéne dokonca vybehla slza. „Bude v seriáli chýbať. Bola naj herečka, bavila ma a ako sa lúčila s Maxom, slza vybehla aj mne. Viem, je to seriál... Prajem Dominike veľa šťastia,“ objavilo sa v komentároch. Dominike aj my prajeme, nech si materskú dovolenku naplno užije!

KONIEC ďalšej hviezdy Oteckov:
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Tv Markíza)

KONIEC ďalšej hviezdy Oteckov:
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckoviaTobias Král
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu