Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Korona neexistuje? Bývalý moderátor má živý dôkaz: Takto dopadla jeho sestra!

Michal Sabo Zobraziť galériu (3)
Michal Sabo (Zdroj: Instagram MS)

BRATISLAVA - Hoci nás pandémia koronavírusu zasiahla už takmer pred rokom, stále sa nájdu ľudia, ktorí túto chorobu popierajú - či už jej existenciu alebo závažnosť. Bývalý moderátor Michal Sabo preto uviedol príklad svojej sestry, ktorá pracovala v zdravotníctve a nakazila sa Covidom-19.

Michal Sabo bol dlhoročným moderátorom, hlavne v rádiu, no nedávno zmenil svoju profesiu a stal sa ambasádorom SR v rámci združenia klimatických aktivistov v EÚ. Na sociálnych sieťach sa už dlhodobo venoval práve ekológii a pokračuje v tom aj naďalej. 

Korona neexistuje? Bývalý moderátor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Galéria: Michal Sabo

Okrem toho ale nezabúda ani na aktuálne hlavný problém celého sveta - pandémiu koronavírusu. Aj takmer po roku, čo sa k nám Covid-19 dostal, vníma Sabo veľké popieračstvo tejto choroby. „Ak niekto z vás pozná kohokoľvek, kto vytrvalo tvrdí, že korona je fake, stačí sa ozvať, pokojne mu dám k telefónu moju sestru, ktorá po Covide bojuje, aby udýchala dve vety,” uviedol na sieti Instagram. 

Jeho sestra patrí práve k prvej línii, celý kariérny život sa venuje zdravotníctvu. „Slúžila počas celej pandémie, až do Vianoc. A v momente, kedy by kvalitu jej života mohol zlepšiť pobyt v nemocnici na pľúcnej ventilácii, rozhodla sa ostať doma a prepustiť miesto tým, ktorí pomoc potrebujú viac,” napísal o žene, pre ktorú je pomoc druhým jej životným poslaním. My jej želáme, aby sa jej zdravotný stav čoskoro zlepšil. 

Korona neexistuje? Bývalý moderátor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram mxsabo)

Viac o téme: Michal Sabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu