Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po 25 rokoch sekol s rádiom a telkou: Slovenský moderátor má nový džob!

Michal Sabo Zobraziť galériu (4)
Michal Sabo (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Moderátor Michal Sabo pôsobil v slovenskom éteri 25 rokov a občas sa objavoval aj v televízii, moderoval napríklad súťaž krásy. Okrem toho bol známy aj ako ekologický aktivista a zdá sa, že práve v tejto oblasti vidí svoju budúcnosť. Len krátko po oznámení konca moderátorskej kariéry už hlási novú funkciu.

Je to len pár dní, čo Michal Sabo oznámil, že moderovania bolo už dosť. „Už začiatkom roka, v prvej vlne pandémie, keď som sa hrabal v odpadkoch pri Chorvátskom ramene, som sa nenávratne rozhodol, že stačí, dosť bolo. Je čas ísť ďalej, rásť nielen človečensky, aj kariérne,“ prezradil obľúbený spíker a rovno si aj z facebookového profilu vymazal profesiu moderátor. 

Po 25 rokoch sekol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram mxsabo)

Galéria: Michal Sabo

Aktuálne sa už hrdí novou funkciou. Rozhodol sa naplno venovať práve ekológii. „Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku ma nominovalo na pozíciu ambasádora SR pre European Climate Pact - združenie klimatických aktivistov z EÚ,” prezradil včera večer na sieti Facebook. 

V novej pozícii už absolvoval aj prvú online konferenciu. „Uznávam, keď človek pracuje s dátami klimatickej zmeny na denno-dennej báze, veľmi ľahko podľahne úzkosti pri vedomí, že sa to celé deje, aj napriek tomu, že si to stále veľká masa ľudí neuvedomuje, prípadne, že sú naďalej medzi nami ľudia, ktorí zmenu klímy popierajú, prípadne sa chcú silou-mocou zbaviť svojej osobnej zodpovednosti,” napísal Michal, ktorý teraz spolupracuje napríklad s bývalým pilotom F1 Nicom Rosebergom, či primátorom Varšavy Rafałom Trzaskowskim. 

„Pred nami je veľa práce, napraviť škody, ktoré civilizácia napáchala v priebehu posledných desaťročí bezbrehého konzumu a devastácie prírody nebude jednoduché, nie je to však nereálne. Ak ste sa po mojom minulotýždňovom príspevku pýtali, čomu sa budem ďalej vo svojom kariérnom živote venovať, tak... práve tomuto,” uviedol na záver a rovno sa ľudí s pýtal, čím oni pomáhajú planéte.  

Po 25 rokoch sekol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook MS)

Po 25 rokoch sekol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Michal Sabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu