Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miláčik zo Superstar šokoval vzhľadom: Preboha, to ako teraz vyzerá?!

Miláčik zo Superstar šokoval vzhľadom! Zobraziť galériu (4)
Miláčik zo Superstar šokoval vzhľadom! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Timotej Májsky bol jednou z najvýraznejších postavičiek uplynulej série Superstar. Disponoval nezameniteľným hlasom, dievčatá z neho boli namäkko, no tým, ako pôsobil, si vybudoval aj slušnú základňu hejterov...

Timotejovi sa nakoniec podarilo prebojovať do TOP 10 a po vypadnutí zo šou na sebe stále maká a venuje sa hudbe. Najnovšie sa svojim priznivcom opäť pripomenul, keď na Instagram zavesil selfie fotografiu. Lenže mladý spevák na nej vyzerá akosi smutne, strhane a na pohľad tak trochu pripomína postavičky z filmov Tima Burtona. Pozitívne nepôsobí ani popis k zverejnenému záberu. 

Galéria: Timotej Májsky

„Smejem sa s mnohými, ale neverím nikomu,” napísal k snímke, ktorá má pomerne nepríjemnú atmosféru, pričom ju zaklincoval nie práve šťastný pohľad. Mladý spevák akoby neprežíval to najšťastnejšie obdobie. V minulosti pritom otvorene priznal, že bojoval s úzkosťami a depresiami. 

Z poslednej foto, ktorú zverejnil Timotej, ide až strach
Zobraziť galériu (4)
Z poslednej foto, ktorú zverejnil Timotej, ide až strach  (Zdroj: InstagramT.M.)

Tým, čo prežil on sám, chcel vtedy povzbudiť iných, ktorí sa pasujú s niečím podobným. „Bojoval som s depresiami a úzkosťou, najmä vtedy, keď som študoval v Londýne. Ale teraz je všetko odlišné a bude to lepšie aj vo vašom prípade, sľubujem. Pamätajte, ak máte to šťastie, že máte rodinu, strechu nad hlavou, jedlo na stole a posteľ, kde každú noc spíte, život nie je taký zlý. Ľúbim vás,“ vyjadril sa ešte minulý rok. Snáď sú teda tieto problémy skutočne už len minulosťou. 

Viac o téme: Timotej Májsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu