Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najprv doliezal za bývalou a teraz: Superstarista ukázal NOVÚ LÁSKU!

Timotej Májsky Zobraziť galériu (3)
Timotej Májsky (Zdroj: Tv Markíza)

PÚCHOV - Do SuperStar sa prihlásil, aby mohol verejne vyznať lásku svojej bývalej. Dokonca sa mu ju podarilo prehovoriť na opätovné stretnutie. Dokopy sa však už nedali. Timotej Májsky teraz ukázal novú priateľku.

Timotejovi Májskemu kedysi krachol vzťah, keď po roku chodenia odišiel študovať do zahraničia. A ani tri roky po rozchode na svoju bývalú nevedel zabudnúť. A tak sa minulý rok prihlásil do SuperStar, aby jej mohol vyznať lásku. 

Najprv doliezal za bývalou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vystúpenie v šou ju síce neobmäkčilo, neskôr ale pristala na spoločné stretnutie. „Pred pár dňami som ju pozval na večernú prechádzku. Naďalej chránim jej súkromie a rešpektujem ju, preto som navrhol, aby sme sa šli prejsť večer. Len ja a ona, žiadne iné oči a uši. Potešilo ma, že súhlasila, lebo spolu, bohužiaľ, netrávime skoro žiadny čas,” prezradil Timotej v lete 2020. 

Neskôr ale už svoju bývalú nespomínal a na čas sa dokonca na sociálnych sieťach odmlčal. Tento rok zverejnil len dva príspevky a potom prišiel tretí s obrovským prekvapením. Timotej je opäť zamilovaný. 

Najprv doliezal za bývalou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

A ako vyšlo najavo zo sprievodného textu, toto dievča pri ňom stálo už dva roky, teda aj v čase, keď sa ešte trápil pre svoju bývalú. Nakoniec si však uvedomil, že sa treba pohnúť ďalej a že jednu skvelú osobu má priamo pri sebe. „Už dva roky si mojim najlepším priateľom. Mojou najkrajšou oporou. Každodennou spoločnosťou a teraz už aj mojím partnerom,” vyznal sa na sieti Instagram. 

„Si dôvod, prečo verím v pravú lásku a každým dňom sa do teba opäť zamilujem, viac a viac. Som za teba vďačný bohu, pretože si nemyslím, že si zaslúžim niečo tak nádherne a vzácne, ako mi neustále dávaš,” dodal ďalej. Dvojici želáme veľa lásky a šťastia. 

 

Viac o téme: Timotej Májsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu