Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny náklad zaočkovanej Cibulkovej: TAKTO sa nechala voviesť do omylu!

Dominika Cibulková sa nechala prednostne zaočkovať Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková sa nechala prednostne zaočkovať (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, SITA/AP/Jean-Francois Badias)

BRATISLAVA - Slovenský internet ešte stále búra kauza Dominiky Cibulkovej, ktorá sa aj s manželom nechala prednostne zaočkovať vakcínou vyrobenou pre boj s Covid-19. Keď na verejnosť unikol fakt, že sa bývalá tenisová hviezda dostala do zoznamu zdravotníkov a kritickej infraštruktúry, väčšina Slovákov začala poriadne zúriť...

Po tom, čo jej prednostné očkovanie vyplávalo na povrch, sa Dominika rozhodla ospravedlniť. Keď vyšla von s vyjadrením, človek čakal, že si bude sypať popol na hlavu. Lenže tak sa nestalo. Svoje meno na zozname ľudí, ktorí mali byť očkovaní v prvej vlne, odôvodnila tým, že sa nechala "voviesť do omylu" a myslela si, že len vypĺňa prázdne miesto. 

Galéria: Dominika Cibulková

„Je mi veľmi ľúto, že som sa nechala voviesť do omylu, keď som sa pri sprevádzaní blízkeho v nemocnici len informatívne opýtala, v akom období by sme mohli prísť na rad pri očkovaní. Ak by som čo i len tušila, že sa dopúšťam vážneho pochybenia, a že len nevypĺňam voľné miesto v poradovníku, v žiadnom prípade by som možnosť zaočkovať sa nevyužila. Vzniknutá situácia ma veľmi mrzí, vo vzťahu k všetkým ľuďom, ktorí na vakcínu čakajú,” uviedla Dominika. 

Ako sme spomínali, jej počin ľudí poriadne rozhneval, no a napokon začali po sociálnych sieťach kolovať rôzne obrazové vtipy. A najnovšie sa objavili aj videá. Jedno z nich má na svedomí komik Fero Joke, ktorý nakrútil krátku paródiu. Tá ukazuje, ako sa asi Dominika a jej manžel Michal nechali "voviesť do omylu", z ktorého vznikla kauza obrovských rozmerov. Pozrite sa na video a hneď vám bude všetko jasné! 

Viac o téme: TestovanieVakcínaDominika CibulkováMichal Navara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu