Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dominika Mirgová prezradila veľké tajomstvo: TOTO je jej prvý frajer!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Nie je snáď žiadny dospelý, ktorý by si nepamätal na svoju prvú lásku zo školských čias. No a tú svoju nedávno ukázala aj speváčka Dominika Mirgová (29)!

Dominika je od roku 2015 šťastne vydatá žena. Za manžela si vzala Petra Zvolenského, s ktorým má synčeka Peťka. Kým sa dala speváčka dokopy so svojím zákonitým, verejne známe boli iba dva jej vzťahy. Ten prvý s muzikantom Michalom Chrenkom. Dvojica si do oka padla počas šou Slovensko hľadá SuperStar, obaja sa prebojovali do finálovej zostavy. 

Galéria: Dominika Mirgová

Neskôr, v roku 2010 randila s hercom Jánom Alžbetkinom. Vzťah im však vydržal iba štyri mesiace. Okolo ich rozchodu vtedy bolo veľa špekulácií, keďže to ani zďaleka nevyzeralo tak, že od seba išli práve v priateľskej atmosfére. No a jej ďalší a zároveň posledný verejne známy vzťah bol s otcom jej synčeka, s ktorým si založila rodinu. 

Ešte pred spomínanými pánmi však Dominika zažila povestnú prvú lásku. Nedávno sa jej fanúšikovia na Instagrame spýtali, kto vlastne bol jej prvým priateľom. A sexi speváčka zverejnila spoločnú fotku, aby si jej priaznivci mohli pozrieť, kto bol šampiónom jej srdca ešte počas základnej školy. No a toto je on! 

Dominika Mirgová ukázala svojho prvého frajera
Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová ukázala svojho prvého frajera  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu