Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšie trápenie Kollárovej missky: Najprv priznala potrat bábätka a potom... Ochrnula jej mama!

Ďalšie trápenie Kollárovej missky! Zobraziť galériu (5)
Ďalšie trápenie Kollárovej missky!

BRATISLAVA - Mirka Fabušová sa už niekoľko rokov pohybuje medzi slovenskou smotánkou, no a niet sa čomu diviť. Predsa len, pred 19-timi rokmi zažiarila ako finalistka Miss Universe, venovala sa modelingu a neskôr navrhovaniu vlastnej značky oblečenia. Najväčšiu pozornosť však upútala koncom októbra 2020...

V tom čase mal predseda parlamentu Boris Kollár hrozivú autonehodu, po ktorej skončil na dlhšie obdobie hospitalizovaný v nemocnici a musel podstúpiť operáciu. Nebol však jediný. Vo vládnej limuzíne s ním okrem ochrankára a šoféra sedela aj Fabušová. Rovnako ako multiotecko, i ona si nesie následky z dopravnej nehody až doteraz.

Galéria: Miroslava Fabušová

Fabušovej meno sa od zrážky začalo skloňovať čoraz častejšie a ocitla sa pod drobnohľadom verejnosti. Tmavovlasá kráska nezaujala len Kollára. Po celom incidente jej na instagramovom konte pribudlo množstvo fanúšikov a zdá sa, že ich záujem ju celkom teší. Nedávno im dala priestor, aby sa pýtali na všetko, čo ich zaujíma. 

A tak na povrch vyplávala aj informácia, o ktorej sme na Topkách písali včera. A síce, že Miroslava má za sebou neľahkú minulosť - a vôbec sa netýka zmieňovanej autonehody. Brunetka totiž pred časom prišla o bábätko, čo aktuálne sama priznala rovno na Instagrame. Lenže to nebolo jediné smutné tajomstvo z jej života. 

Mirka a jej súrodenci sa starajú o chorú maminu. Po porážke spred niekoľkých mesiacov zostala ochrnutá.
Zobraziť galériu (5)
Mirka a jej súrodenci sa starajú o chorú maminu. Po porážke spred niekoľkých mesiacov zostala ochrnutá.  (Zdroj: Instagram M.F.)

Ďalšie veľké trápenie prežívala i pred piatimi mesiacmi a vlastne sa ťahá až doteraz. Jej maminu potrápili ťažké zdravotné problémy s vážnymi následkami. „Maminka dostala porážku. Je ochrnutá na pol tela. Už je to skoro 5 mesiacov,” napísala Mirka s tým, že stav sa pomaly zlepšuje a mamina robí veľké pokroky a so súrodencami sa o ňu naplno starajú. Veríme, že všetko dobre dopadne a čoskoro bude úplne v poriadku. Prajeme skoré uzdravenie a veľa síl! 

Viac o téme: Miroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu