Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kontroverzná Češka po komplikovanom pôrode opäť v tom: Rizikové tehotenstvo… Cítim sa stále horšie a horšie!

Ornella Koktová je krátko po komplikovanom pôrode opäť tehotná. Zobraziť galériu (4)
Ornella Koktová je krátko po komplikovanom pôrode opäť tehotná. (Zdroj: Instagram O.Š.)

PRAHA - Len v apríli priviedla na svet druhého syna a už je v piatom mesiaci tehotenstva. Posledný pôrod kontroverznej Ornelly Koktovej (27) bol navyše komplikovaný. Teraz je preto jej tehotenstvo označené ako rizikové a tak sa aj cíti. Každým dňom je to vraj horšie a horšie!

Ornella Koktová bola pred pár rokmi najznámejšou českou milenkou, keď zviedla muža známej moderátorky. S Josefom Koktom však vytvorila fungujúci pár a harmonickú rodinu. V polovici novembra sme na Topkách informovali, že po komplikovanom pôrode, keď v apríli priviedla na svet syna Svena, je opäť tehotná. 

Galéria: Ornella Koktová

Dokonca je už v piatom mesiaci tehotenstva. To lekári hneď vyhlásili za rizikové. A presne tak sa budúca mamička aj cíti. „Cítim sa stále horšie a horšie, najhoršie zo všetkých predchádzajúcich tehotenstiev. Cítim sa najhoršie, pretože som stále unavená, navyše sa z predchádzajúceho tehotenstva telo ešte nestihlo po pôrode poriadne zahojiť, takže je to všetko náročné a je to tiež riziko,“ prezradila. 


Kontroverzná Češka opäť šokuje: V apríli komplikovaný pôrod a potom... Zase je tehotná!


Ornelle nebolo od lekárov ďalšie tehotenstvo odporúčané kvôli jazve po cisárskom reze, ktorá sa hojí dlhší čas. „Ešte do toho som s deťmi a mám prácu, je to náročné obdobie,“ dodala Ornella, ktorá sa v tomto hektickom období nestíha zamyslieť ani nad menom svojho ďalšieho potomka. Do tretice si dokonca nenechala zistiť ani pohlavie bábätka. 

Viac o téme: Ornella Koktová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu