Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dovolenka promi maminy z Česka: Pretŕčala vnady a... Takmer ju trafil šľak - Môj syn je hovädo!

Ornella Koktová s manželom Josefom. Zobraziť galériu (6)
Ornella Koktová s manželom Josefom. (Zdroj: Instagram)

CANNES - Fakt toto o ňom povedala?! Ornella Koktová (28), ktorá je dobre známa nielen fanúšikom českého bulváru, ale i toho slovenského, si aktuálne užíva letnú dovolenku. S manželom - podnikateľom Josefom Koktom (64) a ich ratolesťami sa vybrali do Cannes, kde trojnásobná mamina predvádza svoje pôvaby... Ale i to, že na adresu svojich detí občas používa nie práve najvhodnejšie slová.

Ornella Koktová je trojnásobnou maminou, avšak vždy si nájde čas na to, aby sa prostredníctvom sociálnych sietí venovala aj svojim priaznivcom. Aktuálne sa s nimi delí o zábery z letnej dovolenky, kde s nadšením predvádza svoj sexepíl.

VIDEO: Ornella Koktová je sexi mamina. 

Ornella Koktová je sexi mamina (Zdroj: Instagram)

Manželka českého podnikateľa zverejnila napríklad sériu záberov v minišatách s hlbokým výstrihom. Ten odhaľoval jej vnady, ktoré mnohí followeri bez okolkov ospevovali. „Wau! Ty si ale sexi mama. Pekné nohy a tie prsia po troch deťoch sú úplne dokonalé. Bože, daj, aby som aj ja po pôrode vyzerala takto,” znejú nadšené komentáre. 

Dovolenka promi maminy z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Dovolenka promi maminy z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Ornella sa s followermi podelila aj o informácie, ako taká dovolenka s troma deťmi vyzerá. Priznala, že najstarší syn Quentin sa jej postaral o poriadne rušné chvíle. „Hovorila som si, že Lilianne (4 mesiace) neutečie, Quentin (8) je už parťák a Svena (1) si ozaj postrážim. Výsledok? Sven celkom pohoda, ale Quentin si myslí, že si môže chodiť na prechádzky. A mňa takmer ranila mŕtvica, že sa stratil. Takže si teraz dookola opakujeme naše pravidla pláže - byť v dohľade, môžeš k sprchám, neplávaj ďaleko a keď chceš niečo vidieť, tak sa spýtaj. Prisahal, že už to neurobí. Bože, to je hovädko maličké,” povedala k tomu Koktová, ktorá síce použila zdrobneniny, avšak predsa len jej slovník niektorých jedincov ozaj prekvapil. 

Dovolenka promi maminy z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ornella ŠtikováOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu