Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa Češka je po pôrode pripútaná na lôžko: Mŕtvolne bledá a... Desivá veštba!

Ornella Koktová Zobraziť galériu (7)
Ornella Koktová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Z toho až mrazí! Ornella Koktová (28), ktorá má instagrame takmer 50-tisíc followerov, je známou postavičkou nielen v českých šoubiznisových vodách, ale aj u nás. Pred pár dňami sa stala trojnásobnou mamičkou. Avšak namiesto toho, aby si užívala rodinnú pohodu, trávi tieto dni v nemocnici, kde zvádzala boj o život. V súvislosti s tým sa jej fanúšikom vynorila spomienka na veštbu istej kartárky. Čo jej predpovedala?

Na topkách sme vás už informovali, že Ornellu Koktovú sužujú vážne zdravotné ťažkosti. Keď prišla domov z pôrodnice po narodení dcérky Lilianne, dlho sa tam neohriala. Ukrutné bolesti ju dohnali späť do nemocnice, kde jej lekári zistili blokáciu v črevách so zápalom.


Slávna Češka v ukrutných bolestiach: Nečakané komplikácie pár dní po pôrode!


Ornella bola umiestnená na JIP-ke - oddelení intenzívnej starostlivosti, kde jej naordinovali silné lieky proti bolesti a antibiotiká. Aktuálne je už prevezená na bežné lôžkové oddelenie, odkiaľ nahrala fanúšikom odkaz na Instagram. „Tak zle som asi ešte nikdy nevyzerala. Ale už vraj mám trošku lepšiu krv. Vyzerám horšie než Formanov Amadeus, keď písal svoju poslednú kompozíciu a potom zomrel,” poznamenala brunetka, ktorá je priam mŕtvolne bledá a v krku má zavedenú kanylu.

Mladú mamičku doma okrem nedávno narodenej dcérky čakajú aj synovia - 8-ročný Quentin a ročný Sven, o ktorých sa stará ich otec Josef. „Je to masaker. Snažím sa nejako držať, ale priznávam, je to na hrane,” dodala. 

Ornella Koktová sa prihovorila svojim priaznivcom. Na záberoch je priam mŕtvolne bledá.
Zobraziť galériu (7)
Ornella Koktová sa prihovorila svojim priaznivcom. Na záberoch je priam mŕtvolne bledá.  (Zdroj: Instagram)

V súvislosti so zdravotnými komplikáciami mladej pani Koktovej si jej fanúšikovia spomenuli na veštbu istej kartárky, o ktorú sa s nimi Ornella kedysi podelila. „To snáď ani nie je možné! Predpovedala jej tri deti s tým, že pri treťom pôrode budú veľké komplikácie a že môže zomrieť. Tak nejako to bolo,” znela jedna z reakcií od priaznivcov. „Lilianne a vlastne tehotenstvo s ňou ma zachránilo. Veci sa naozaj dejú tak, ako majú,” uzavrela na margo toho mladá mamička. 

Ornella Koktová si svoju dcérku Lilianne zatiaľ veľmi neužila. 
Zobraziť galériu (7)
Ornella Koktová si svoju dcérku Lilianne zatiaľ veľmi neužila.   (Zdroj: Instagram)

Na Ornellu doma čakajú jej tri deti.
Zobraziť galériu (7)
Na Ornellu doma čakajú jej tri deti.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Ornella KoktováJosef Kokta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu