Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kucherenko prehovorila o trpkej minulosti so Sergejom: Sledovali aj nášho syna!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Je to už 5 rokov, čo Sergeja Kucherenka vo Viedni zatkla polícia a bol obvinený z obzvlášť závažného zločinu. Jeho manželka sa musela zmieriť s 11-ročným trestom odňatia slobody a za svojho bývalého partnera bojuje aj napriek tomu, že pred časom oznámila, že ich vzťahu je koniec. Naďalej však zostáva otcom jej synčeka Alexandra a blondínka ho stále bráni ako levica.

Za posledné obdobie muži zákona urobili niekoľko veľkých zásahov a konáre sa lámu pod zvučnými slovenskými menami. Len v stredu ráno sme na Topkách informovali o tom, že NAKA zasahovala v Pente a policajné komando odviedlo jej šéfa Jaroslava Haščáka. No a Silvii Kucherenko to nedalo a k tomu, čo sa začalo diať, sa vyjadrila. 

Galéria: Silvia Kucherenko

Už niekoľkokrát predtým totiž spomenula, že ľudia, ktorí majú teraz na krku obrovské problémy sa jej vysmievali alebo jej manžela odsudzovali. Teraz ale prehovorila aj o tom, čo musela prežívať v čase, keď vzniklo podozrenie, že sa Kucherenko dostal do problémov so zákonom. „Aj nás dlho sledovali. Celú našu rodinu. Bolo to strašné,” uviedla Silvia. 

Keď Silvia zbadala v spise fotografiu svojho malého synčeka Alexandra, takmer ju to úplne zložilo.
Zobraziť galériu (4)
Keď Silvia zbadala v spise fotografiu svojho malého synčeka Alexandra, takmer ju to úplne zložilo.  (Zdroj: Instagram SK)

Najhorším momentom pre ňu bol ten, keď videla spis a zbadala tam svojho syna. „Predstavte si, že to dieťa malo v tom čase 5 rokov. Dokonca myslím, že mal ešte len štyri. A zrazu na celej A4-ke zbadáte jeho obrovskú fotku. 4-ročného dieťaťa,” rozhovorila sa s trpkým výrazom v tvári o situácii, ktorá by zložila zrejme každú milujúcu matku. 

Hoci sú dnes pre ňu tieto časy už len mimoriadne nepríjemnou spomienkou, o tom, čo prežívala, sa jej stále hovorí nesmierne ťažko, no nie je to až tak náročné ako vtedy. Hoci si možno mnohí mysleli, že to zvládala relatívne dobre, nebolo to tak. „To, že som verejne nevyplakávala, neznamená, že to nebolo neskutočne ťažké. Verte mi, bolo,” dodala Kucherenko. 

Viac o téme: Silvia KucherenkoSergej Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu